Безкоштовна доставка в точки видачі!

Блог

Рекомендовані публікації

Які продукти варто їсти для здоровʼя волосся? Які продукти варто їсти для здоровʼя волосся?
У чому різниця: класичний та гель-лак для нігтів У чому різниця: класичний та гель-лак для нігтів
Інструкція з використання: сироватка для обличчя Інструкція з використання: сироватка для обличчя
Чекліст: вибираємо засоби з SPF на щодень Чекліст: вибираємо засоби з SPF на щодень
Питання дня: як вибрати патчі під очі? Питання дня: як вибрати патчі під очі?
У чому користь: куркума У чому користь: куркума
#DailyRoutine: як визначити, скільки годин сну потрібно саме тобі #DailyRoutine: як визначити, скільки годин сну потрібно саме тобі
#DailyRoutine: як визначити, скільки годин сну потрібно саме тобі
Завантаження...
5 переглядів 4 хвилин читання

#DailyRoutine: як визначити, скільки годин сну потрібно саме тобі

Сон є важливою складовою здорового способу життя, проте ідеальна кількість годин сну для кожної людини – річ дуже індивідуальна. Комусь для повного відновлення достатньо шість годин, тоді як іншим потрібно від восьми до десяти годин щодня. Як визначити, скільки саме годин сну потрібно тобі? Відповісти на це питання складно, але існують ряд досліджень та способів, які допоможуть зрозуміти власні потреби у сні.

У чому користь: куркума
Завантаження...
31 перегляд 3 хвилин читання

У чому користь: куркума

Вже нікого не здивуєш суперфудами, які приносять велику користь нашому організму та шкірі. А от спеції використовуються не так активно. Поговоримо про індійський імбир, куркуму – спецію, яка має антисептичні, антиоксидантні та протизапальні властивості.

Питання дня: як вибрати патчі під очі?
Завантаження...
293 перегляди 3 хвилин читання

Питання дня: як вибрати патчі під очі?

Кілька років тому б’юті-індустрію просто підкорили патчі під очі. Адже це дуже зручно, швидко та дієво. Такий експрес-догляд за зоною навколо очей всього за 15–20 хвилин допомагає зменшити набряки, темні кола, зволожити та освіжити шкіру. На полицях магазинів є великий асортимент патчів. Вони мають різний склад та активні речовини, а ще відрізняються своєю консистенцією та матеріалом основи.

Чекліст: вибираємо засоби з SPF на щодень
Завантаження...
173 перегляди 3 хвилин читання

Чекліст: вибираємо засоби з SPF на щодень

Захист від сонця є одним із найважливіших етапів догляду за шкірою, адже сонячні промені є досить агресивними. SPF відіграє основну роль у захисті шкіри від шкідливих ультрафіолетових променів, які можуть призвести до сонячних опіків, збільшення кількості вільних радикалів, пігментації, раннього старіння та раку шкіри. Косметологи та дерматологи рекомендують використовувати засоби з SPF постійно, щоб максимально захистити дерму від сонячних променів. 

Інструкція з використання: сироватка для обличчя
Завантаження...
499 переглядів 3 хвилин читання

Інструкція з використання: сироватка для обличчя

Сироватка для обличчя вже кілька років є важливим продуктом у догляді за шкірою обличчя та зоною декольте. Вона допомагає зберегти шкіру здоровою, гладенькою і сяйною. Завдяки високій концентрації активних інгредієнтів, сироватки швидко проникають в шкіру, забезпечують інтенсивний догляд та значно покращують її стан. Поговоримо про види сироваток та як їх правильно використовувати.

У чому різниця: класичний та гель-лак для нігтів
Завантаження...
407 переглядів 4 хвилин читання

У чому різниця: класичний та гель-лак для нігтів

Манікюр є важливою рутиною у догляді за руками, а охайний стан нігтів та кутикули – частиною загального образу. Покриття нігтів допомагає проявити індивідуальність, характер та загальний настрій. Серед найпопулярніших покриттів вже кілька років – гель-лак та класичний лак. І часто в мережі можна натрапити на суперечки, яке покриття краще вибирати. Поговоримо про класичний та гель-лак для нігтів, їхній склад, основні відмінності та особливості нанесення.

Які продукти варто їсти для здоровʼя волосся?
Завантаження...
642 перегляди 3 хвилин читання

Які продукти варто їсти для здоровʼя волосся?

Красиве, густе та міцне волосся – мрія кожного та показник загального стану організму. Але потрібно пам’ятати, що для красивого волосся організму необхідні протеїни, адже на 90% наше волосся складається з кератину. Ти здивуєшся, але регулярне споживання окремих продуктів допоможе зробити твоє волосся сильним, блискучим та зволоженим.

Дрібний шрифт: сечовина
Завантаження...
274 перегляди 3 хвилин читання

Дрібний шрифт: сечовина

Складно уявити, але щорічно косметологи використовують десятки, а то й сотні нових інгредієнтів для створення дієвих косметичних засобів. Але є й ті складники, які використовуються століттями, адже мають надзвичайно корисні властивості. Серед таких і сечовина. Назва цього інгредієнта може викликати неоднозначні асоціації, але коли ти побачиш ефективність засобів із сечовиною, твоя думка зміниться. До того ж це інгредієнт природного походження.

Тренд: екстракт ананаса у косметиці
Завантаження...
111 переглядів 3 хвилин читання

Тренд: екстракт ананаса у косметиці

Ананас – не просто смачний фрукт для вживання, а справжнє відкриття у світі косметичних засобів. Завдяки своїм багатим корисним властивостям для шкіри, екстракт ананаса став ключовим компонентом у багатьох доглядових засобах різних брендів. У цій статті розглянемо, чому екстракт ананаса стає все більш популярним у косметичній індустрії та яку саме користь він може принести шкірі. 

У чому користь: огірки
Завантаження...
240 переглядів 3 хвилин читання

У чому користь: огірки

Огірок – один з найулюбленіших овочів багатьох українців. Їх вживають у сирому вигляді, маринують, солять, консервують. Також огірки мають позитивний вплив на організм та шкіру.