Безкоштовна доставка в точки видачі!

Спортивні товари

15 елементи(ів)

Фільтри
Сортувати у порядку зменшення
на сторінці

Домашні тренування: що для цього потрібно

 Любителі домашніх активностей нерідко купують товари для спорту, які легко використовуються в умовах невеликих кімнат. Щоб підтримувати своє тіло в хорошому стані, не обов'язково щодня ходити до спортзалу. Відсутність мотивації або вільного часу не перешкода, враховуючи, що домашні спорт-товари мають багатофункціональність.

Що таке домашні товари для спорту

Міф про те, що спортивний інвентар – це щось громіздке, що займає більшу частину простору, давно розвінчано. Особливою популярністю користуються ручні товари:

  • еспандери;

  • гумки;

  • гантелі.

Вони компактні, зручні, не займають багато місця, і їх можна регулярно використовувати без негативних наслідків для здоров'я. Для тих, хто хоче підтримувати себе у формі або трохи схуднути – спортивний інвентар для дому стане незамінним атрибутом.

Навіщо потрібен спортивний інвентар

У домашніх умовах можна виконувати вправи і без додаткових девайсів. Кардіотренування допоможуть підтримувати м'язи в тонусі, а також будуть корисними для загального самопочуття та стану тіла.

Якщо ж головна мета – змінити масу чи серйозно попрацювати над м'язами, то без підручних засобів не обійтись.

Фітнес-інвентар потрібен у таких випадках:

  • для опрацювання м'язів, зміцнення м'язового корсета;

  • зменшення маси тіла;

  • щоб внести різноманітність у звичні домашні тренування, більшість затятих любителів спорту та фітнесу знають, що будь-які вправи з часом втрачають ефективність;

  • для покращення результату тренувань;

  • щоб уникнути звикання;

  • щоб відкрити нові тренувальні програми з вправами, які раніше були недоступні через відсутність підручних коштів.

Подібна кількість аргументів свідчить про наявність обладнання для домашніх тренувань.

Види інвентарю

 

Всі вироби легко діляться за своїм призначенням, загальним впливом, спрямованістю. Перед покупкою потрібно визначитися, для яких цілей потрібне нове обладнання.

Товари для спорту: для додаткової ваги

До цієї категорії відносять гирі, гантелі, штанги та обважнювачі. Внаслідок додаткової ваги збільшується навантаження на м'язи, вправи стають ефективнішими, ніж раніше. Ці пристрої відкривають доступ до силових тренувань. Домашні вправи з вагою корисні як чоловікам, так і жінкам для підтримки м'язів у тонусі.

Інвентар на основі опору

До цієї категорії належать:

  • еспандери;

  • фітнес-гумки;

  • еластичні стрічки.

Головний принцип при доборі цього виду інвентарю – чим вища жорсткість гумки, тим складніше буде з нею вправлятися і тим вища буде якість опрацювання м'язів. Є велика кількість тренувань, розрахованих саме на це обладнання.

Ці спортивні товари для дому не займають багато місця у квартирі, їх легко носити із собою та займатися у будь-яких умовах.

Опорний інвентар

Фітболи, килимки, степ-платформи використовуються як підставки для виконання різних вправ. Найпопулярнішим з них вважається килимок, його купують практично всі жінки та дівчата, які займаються тренуваннями в домашніх умовах. Займатися спортом на підлозі не лише незручно, а й травмонебезпечно.

Додаткові предмети

До них відносяться скакалки, масажні ролики, ролики для преса. Їх купують як доповнення до основного обладнання.

У нашому інтернет-магазині можна придбати спортивний інвентар за доступними цінами. Ми гарантуємо високу якість виробів, є доставка по всій Україні. Усі товари мають сертифікацію якості. Кожен зможе підібрати для себе відповідні товари, враховуючи свої потреби та побажання