Безкоштовна доставка в точки видачі!

Питання дня: як вибрати патчі під очі?

Питання дня: як вибрати патчі під очі?
Завантаження... 322 перегляди 3 хвилин читання
Питання дня: як вибрати патчі під очі?

Кілька років тому б’юті-індустрію просто підкорили патчі під очі. Адже це дуже зручно, швидко та дієво. Такий експрес-догляд за зоною навколо очей всього за 15–20 хвилин допомагає зменшити набряки, темні кола, зволожити та освіжити шкіру. Поговоримо про види патчів під очі та як їх вибирати.

 

Види патчів під очі

На полицях магазинів є великий асортимент патчів. Вони мають різний склад та активні речовини, а ще відрізняються своєю консистенцією та матеріалом основи.

Гідрогелеві патчі

Гідрогелеві патчі мають гелеподібну консистенцію і зазвичай містять гіалуронову кислоту та інші зволожувальні інгредієнти.

Вони ефективно зволожують шкіру, зменшують набряки, освітлюють темні кола і роблять шкіру більш пружною.

Гідрогелеві патчі ідеально підходять для використання вранці перед нанесенням макіяжу або ввечері як частина вечірнього догляду за шкірою.

Рідкі патчі

З'явилися на полицях магазинів зовсім недавно. Ці патчі мають текстуру сироватки або гелю, яку можна наносити відразу на шкіру за допомогою аплікатора.

Зазвичай вони містять потужні інгредієнти, такі як вітаміни, пептиди й антиоксиданти, які допомагають зменшити ознаки старіння та зміцнити шкіру.

Рідкі патчі можуть використовуватися як локальний засіб для забезпечення інтенсивного догляду за конкретними ділянками шкіри.

Тканинні патчі

Основа тканинних патчів виготовлена з тканини, яка просочена корисними інгредієнтами. 

Залежно від складу, вони можуть діяти по-різному: зволожувати, знімати набряки, освітлювати темні кола тощо.

Тканинні патчі зазвичай використовуються як додатковий крок у вечірньому догляді за шкірою або як експрес-засіб перед важливими подіями для швидкого покращення зовнішнього вигляду.

 

Як діють патчі під очі?

Патчі під очі можуть забезпечувати різні потреби периорбітальної зони. Розглянемо детальніше.

Зволоження

Більшість патчів містять зволожувальні інгредієнти, такі як гіалуронова кислота або алое, які допомагають підтримувати оптимальний гідробаланс та насичують шкіру молекулами води. Це особливо важливо для тонкої шкіри під очима, яка швидко втрачає вологу та має схильність до сухості.

Зменшення набряків

У складі рідини можуть міститься кофеїн та алое, які допомагають зменшити набряки та втомлений вигляд. Ці інгредієнти мають властивості, які сприяють виведенню зайвої рідини зі шкіри.

Освітлення темних плям

Вітамін С або ніацинамід у складі патчів допоможуть зменшити зморшки та освітлити темні кола під очима. Такий косметичний засіб допоможе швидко зробити погляд свіжим.

Боротьба зі зморшками

Патчі з пептидами та ретинолом допомагають стимулювати колагеновий синтез і зменшують зморшки та лінії на обличчі. Регулярне використання таких патчів покращує стан шкіри та зберігає природну красу.

 

Вибираємо патчі під очі разом з PROSTOR

При виборі патчів під очі важливо звернути увагу на кілька важливих аспектів, які допоможуть знайти ідеальний продукт для твоєї шкіри. 

Тип шкіри

Різні патчів можуть підходити для різних типів шкіри. Наприклад, якщо у тебе суха шкіра, то віддавай перевагу гідрогелевим патчам, які забезпечують інтенсивне зволоження. Для жирної шкіри кращим варіантом будуть тканинні патчі з матувальним ефектом.

Проблеми шкіри

Вибирай косметичний засіб відповідно до проблем, яких потрібно позбутись. Наприклад, патчі з кофеїном чи вітаміном С допомагають зменшити темні кола, а з гіалуроновою кислотою – зволожити.

Склад засобу

Зверни увагу на склад та наявність корисних інгредієнтів, таких як гіалуронова кислота, пептиди, вітаміни або екстракти рослин. Ці компоненти покращують стан шкіри. 

Спосіб застосування

Вибирай ті патчі, які тобі зручніше використовувати. Наприклад, для когось гідрогелеві патчі можуть бути зручнішими, ніж рідкі з аплікатором.

Вартість

Вибирай косметичні засоби, які комфортні тобі за ціною, але звертай увагу на склад. Ефективні засоби можна знайти у будь-якому ціновому сегменті.

Відгуки

Перед покупкою прочитай відгуки користувачів та рекомендації фахівців. Це допоможе тобі отримати додаткову інформацію про ефективність конкретного засобу та його сумісність з твоєю шкірою.

Коментар
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована