Безкоштовна доставка в точки видачі!

Залишитись вдома і не збожеволіти: 5 корисних занять під час карантину

Залишитись вдома і не збожеволіти: 5 корисних занять під час карантину
Завантаження... 35 переглядів 2 хвилин читання
Залишитись вдома і не збожеволіти: 5 корисних занять під час карантину

Карантин — не несподівані канікули, а те, до чого варто ставитись з неабиякою серйозністю. Але чим зайнятись вдома у період ізоляції, щоб провести цей час з користю? Ось 5 занять, які допоможуть тобі у цьому :)

 

Проведи ревізію гардеробу

Саме час влаштувати домашній модний показ та перестати давати «ще один шанс» речам, які вже довгий час лежать у шафі без діла. Адже коли у шафі все чистенько та зрозуміло — зникає необхідність годинами підбирати образ, натикаючись на неактуальні речі сторічної давності :)

 

 

Якщо ти давно не перебирала гардероб, розклади усі речі на «тематичні» купи: «залишити», «віддати родичам», «викинути», «продати», «віддати на благодійність» та інші. Таким чином ти зможеш відфільтрувати гардероб та дати другий шанс багатьом речам. Але будь чесною з собою!

 

Поекспериментуй з їжею

Хороша ідея — влаштувати собі челлендж та придумувати нові страви з того, що є у холодильнику. Так ти розвинеш фантазію та, можливо, навіть поєднаєш те, що раніше здавалось взагалі непоєднуваним.

Також це чудова нагода для концентрації на здоровому харчуванню. Хай там як, але не варто забувати, що скоро літо. А там і звичка надовго збережеться :)

 

 

Перевір терміни дії косметики

Прострочена доглядова та декоративна косметика — штука небезпечна. Такі засоби можуть викликати почервоніння і подразнення шкіри та інші небажані «побічні ефекти».

От, наприклад, туш для вій та міцелярну воду можна використовувати до 6-ти місяців, консилер, засіб для очищення обличчя, зволожувальний крем та блиск для губ — не більше як рік, а такі засоби з сухими текстурами, як пудра, хайлайтер та тіні — близько 2-х років.
 

Але пам’ятай, що з кожним засобом все індивідуально, тому дуже важливо звертати увагу саме на терміни, що вказані на його пакованні.

 

 

«Перебирай» косметичку якомога частіше і все буде в порядку.

 

Прокачай б‘юті-навички

Одразу після ревізії косметички можна розпочати покращення власних навичок. Тож якщо ти давно хотіла навчитись малювати ідеальні стрілки чи робити суперкруті смокі айс — час настав! Вмикай будь-який б’юті-туторіал, що приглянеться тобі та вперед вчитись!

 

До речі, на нашому каналі в IGTV є безліч лайфхаків та туторіалів. Переходь та дізнавайся багато нового :)

 

 

Великий плюс у тому, що удосконалювати це мистецтво можна ледь не вічно — головне переконайся, що у тебе достатньо засобу для зняття макіяжу.
 

Помий вікна

Прибирання та розподіл речей — одні з найкорисніших занять під час ізоляції вдома, а вікна — наш єдиний портал у зовнішній світ у цей період. Відчуваєш зв’язок та натяк? Так-так, час помити вікна! Не полінуйся присвятити цьому заняттю декілька годин, щоб потім дивитись на світ крізь чистеньке скло. Також не забудь про тюлі та штори, які є відомими пилозбірниками.

Коментар
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована