Безкоштовна доставка в точки видачі!

Питання дня: що таке LED-терапія?

Питання дня: що таке LED-терапія?
Завантаження... 1022 перегляди 3 хвилин читання
Питання дня: що таке LED-терапія?

У світі косметології та дерматології постійно з'являються нові технології й методи лікування, які допомагають зберегти молодість та красу шкіри без болючих процедур і дорогих операцій. Однією з таких інновацій є LED-терапія, яка стає дедалі популярнішою серед тих, хто прагне покращити стан своєї шкіри та позбутися численних косметичних проблем. LED-терапію використовують косметологи та трихологи для покращення стану шкіри та волосся. Розповідаємо, що це за метод, як він працює і які переваги має. 

 

Що таке LED-терапія? 

Сам метод має кілька назв — LED-терапія, хромотерапія чи кольоротерапія. Це метод косметичного лікування, який використовує світлодіоди (LED) для зміцнення та омолодження шкіри. Ця процедура також відома як фотобіомодуляція, оскільки світло впливає на клітини шкіри та стимулює їхню регенерацію. 

LED-терапія ділиться на декілька типів, в залежності від спектра світла, яке використовується: 

Червоне світло використовується для стимуляції колагену та підвищення тонусу шкіри. Це допомагає зменшити зморшки та покращити текстуру шкіри. 

Синє світло ефективне у боротьбі з акне, оскільки воно знижує запальний процес та усуває бактерії, що спричиняють висипання. 

Зелене світло використовується для вирівнювання тону шкіри та зменшення пігментації. 

Жовте світло покращує мікроциркуляцію крові та надає свіжого, здорового вигляду. 

Інфрачервоне світло проникає глибоко в шкіру та підтримує її здоров'я шляхом впливу на біологічні процеси всередині шкіри. 

 

Принцип дії LED-терапії 

LED-терапія ґрунтується на концепції фотобіомодуляції, тобто впливу світла на біологічні процеси в клітинах шкіри. Основними кроками роботи LED-терапії є: 

Підбір спектра світла 
В залежності від конкретних цілей, використовується світло різних кольорів. Червоне світло зазвичай використовується для стимуляції колагену та підвищення тонусу шкіри, синє — для лікування акне, а зелене — для зменшення пігментації.

Поглинання світла клітинами шкіри 
Світлодіоди випромінюють світло, яке проникає в верхні шари шкіри. Різні хромофори у шкірі поглинають світло певного спектра, що спричиняє ряд біохімічних реакцій. 

Стимуляція клітин 
Специфічне світло стимулює клітини шкіри до вироблення біохімічних речовин, таких як аденозин трифосфат. ATP — це основна енергетична одиниця клітин, і достатня його кількість сприяє підтримці й регенерації клітин. 

Зміна біохімічних процесів 
В результаті фотобіомодуляції стимулюється вироблення клітинами колагену, зменшується запалення та покращується кровообіг. Це призводить до зменшення зморшок, покращення текстури шкіри, зменшення акне та інших дефектів.

 

Як працює LED-терапія для волосся? 

LED-терапію активно застосовують для лікування шкіри голови та структури волосся. Найчастіше трихологи застосовують світлотерапію для лікування себореї, облисіння, дифузного випадіння волосся та для відновлення сухого й пошкодженого волосся. 

Світлодіоди випромінюють світло певного спектра, яке поглинається фолікулами волосся. Специфічне світло стимулює фолікули волосся, збільшуючи їхню активність та прискорюючи ріст нового волосся. Водночас LED-терапія поліпшує кровопостачання до фолікулів, що сприяє зміцненню та поліпшенню їхніх функцій. Ця процедура стимулює ріст нового волосся, покращує їхню якість та може бути використана як окремий метод або у поєднанні з іншими методами лікування волосся. 

 

Переваги LED-терапії 

Безпечність 

LED-терапія не вимагає використання радіації або тепла, тому це безпечний метод для будь-якого типу шкіри. 

Відсутність болю 

Процедура не супроводжується болем, подразненням або іншими неприємними відчуттями. 

Швидке відновлення

Після процедури не потрібно часу на відновлення. Ти можеш одразу повернутися до звичних щоденних справ. 

Результативність

LED-терапія може покращити стан шкіри, зменшити зморшки, акне, пігментацію, допомагає позбутись захворювань шкіри голови та покращує загальний стан волосся. 

 

LED-терапія — це інноваційний метод, який допомагає покращити стан шкіри та волосся без болючих або інвазивних процедур. Світло, яке використовується в LED-терапії, впливає на біологічні процеси в клітинах шкіри, що призводить до поліпшення її стану та розвʼязання косметичних проблем.

Коментар
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована
Татьяна
Завантаження...
А скільки цей комплекс буде коштувати?
Менеджер PROSTOR
Завантаження...
Доброго дня! Ціну можна дізнатись тільки в магазині