Безкоштовна доставка в точки видачі!

Дрібний шрифт: полінуклеотиди

Дрібний шрифт: полінуклеотиди
Завантаження... 393 перегляди 3 хвилин читання
Дрібний шрифт: полінуклеотиди

Щодня наша шкіра піддається впливу низки факторів, які негативно відображаються на ній. Передчасне старіння, зморшки, обвисання шкіри та пігментація значно додають віку обличчю, а для когось взагалі стають справжнім ворогом.
Але сучасна косметологія творить справжні дива. Інноваційні технології та препарати допоможуть зберегти красу шкіри та продовжити її молодість на багато років. Однією з популярних новинок є використання полінуклеотидів. Розберемось детально: що це, як вони працюють та чи справді вони є ефективним способом збереження молодості.

 

Що таке полінуклеотиди?

Полінуклеотиди – це молекули, які складаються з ланцюжків нуклеотидів, подібних до тих, які зустрічаються в ДНК та РНК. Однак вони відрізняються від генетичних нуклеотидів тим, що мають інші функції та вплив на шкіру.

Полінуклеотиди використовуються в косметичних продуктах та препаратах з метою зменшення ознак старіння, відновлення шкіри та забезпечення захисту від шкідливих факторів. Простіше, це молекули, які діють на шкіру зсередини та дарують молодість.

Полінуклеотиди отримують з молока лососевих риб шляхом екстракції. 

 

Як працюють полінуклеотиди?

Насамперед полінуклеотиди діють комплексно, а це саме те, чого потребує шкіра, на якій почали проявлятись вікові зміни.

Стимулюють регенерацію клітин

Полінуклеотиди допомагають прискорити процес регенерації шкіри, що зменшує видимість зморшок та підтягує шкіру.

Захищають від ультрафіолету

Вони мають антиоксидантні властивості й допомагають захистити шкіру від шкідливого впливу ультрафіолетових променів, запобігають появі пігментації та сонячних опіків.

Покращують структуру шкіри

Полінуклеотиди зберігають природну гідратацію шкіри та сприяють збереженню її м'якості й гладкості.

Зменшують запалення

Вони мають антизапальні властивості, які допомагають зменшити подразнення та червоні плями.

 

Полінуклеотиди в косметології

Полінуклеотиди можуть міститися в складі кремів, сироваток, масок та інших засобів для догляду за шкірою. Такі засоби дають помітний результат вже через короткий проміжок часу, адже активні інгредієнти проникають в шкіру та діють на клітини зсередини.

Більш активно полінуклеотиди використовуються в ін’єкційній косметології шляхом введення препарату підшкірно. 

Біорепарація є одним із передових методів косметології, який використовується для відновлення та підтримки здоров'я та молодого вигляду шкіри. Ця процедура передбачає введення полінуклеотидів в шкіру для досягнення бажаних результатів. 

Біорепарація використовується для розв'язання різних проблем шкіри комплексно. Біорепарація може допомогти згладити зморшки та лінії на обличчі та зоні декольте. Введення препаратів допомагає підтягнути шкіру та відновити контури обличчя. Процедура допомагає зменшити розширені пори й покращує текстуру шкіри. Крім того, біорепарація допоможе вирівняти колір шкіри та є ефективним способом боротьби з гіперпігментацією.

Ефект стає помітний вже після першої процедури, але вводити препарат потрібно курсом. Це може бути 4-7 процедур. Тільки дотримуючись всіх рекомендацій від виробника щодо кількості процедур ефект триватиме максимально довго. 

На тривалість ефекту від біорепарації також впливає початковий стан шкіри та якість препарату. Результат від біорепарації зазвичай триває кілька місяців.

 

Протипоказання

Дієвість полінуклеотидів доведено. Але чи всім можна застосовувати їх? 

Вибір косметичних засобів та препаратів для біорепарації є дуже важливим та індивідуальним і без консультації косметолога тут не обійтися. 

Але є й загальні протипоказання. Одна з найперших – надто молода шкіра. Не рекомендовано використовувати полінуклеотиди до 18 років. Не можна використовувати полінуклеотиди хворим на цукровий діабет, ревматизм, інфекційні захворювання та захворювання імунної системи. Також не рекомендовано використовувати полінуклеотиди вагітним жінкам та в період лактації.

Коментар
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована