Кількість
|
Вартість
|
||
|
Як вибрати рукав для запікання?
В якості альтернативи дорогим засобів, що допомагають спростити і оптимізувати приготування їжі, підійде рукав для запікання - бюджетне рішення для сучасних домогосподарок. Порівняно недавно з'явившись на ринках України,він вже встиг завоювати заслужене визнання. У чому полягає специфіка вироби і як правильно ним користуватися?
Характеристики та властивості
Кухарі кафе і ресторанів давно користуються пакетами і рукавами для запікання, а ось на наших кухнях це винахід змогли оцінити пізніше. Пристосування їжі має вигляд звичайної плівки, але має специфічну текстурою. Відрізавши від цілого полотна шматок, ви отримаєте рукав потрібного розміру і герметично зав'яжете його кінці за допомогою доданих в наборі кліпс. Оскільки тонку харчову плівку роблять з спектрального нешкідливого складу, при нагріванні вона не утворює шкідливих елементів.
Запікати страви в рукаві реально без застосування масла, адже продукти варяться у власному соку. Це одна з причин, по якій термостійкі пакети воліють шанувальники здорового харчування. Ще одна унікальна особливість предмета - можливість обробляти їжу не тільки в духовці.Деякі різновиди рукавів годяться не тільки для запікання, але для заморозки продуктів.
Рукав відмінно підходить для варіння продуктів на пару - в ньому вони не розвалюються і не втрачають форму. Ви можете готувати їжу різноманітними методами, а по завершенню готування не потрібно очищати посуд від жиру.
Переваги та недоліки
У чому переваги того, щоб купити рукав для запікання?
- Доступ. Виріб знайдеться знайти в більшості магазинів господарських товарів, і коштує воно недорого.
- Широкий вибір. Існують різновиди для запікання в духовці, варіння на пару, заморозки, універсальні або для одного типу використання.
- Легкість і безпеку експлуатації. Навіть при роботі з високими температурами рукав не шкодить людській шкірі і не виділяє токсичні речовини, оскільки створений з термостійкої плівки - модифікованого поліетилентерефталату.
- Можливість обробки продуктів (овочів, м'яса, грибів) зі збереженням корисних властивостей.
До недоліків пристосування можна віднести одноразове використання відрізка рулону і надмірну тонкість плівки, через що вона може рватися.
Тонкощі вибору
Щоб придбати якісний рукав для запікання, слід прислухатися до порад професіоналів:
- Віддавайте перевагу продукції вітчизняного виробництва. Попередньо ознайомтеся з описом товару в інтернеті і відгуками користувачів про нього. Занадто низька ціна - привід насторожитися.
- Уникайте виробів з яскраво вираженим токсичним ароматом пластмаси.
- Якісний рукав - не надто м'який, не кришиться при дотику.
Як користуватися товаром?
Деталі процесах приготування їжі в рукаві залежить від того, яким способом ви збираєтеся її готувати. Але є певний список рекомендацій, яких настійно радять дотримуватися.
- Шматок рукава відрізають з запасом. Його розмір - в 1,5 рази більше обсягу їжі, що готується.
- Перед закладанням продукту огляньте пристосування і перевірте, чи немає в ньому дірок.
- Кінці відрізка потрібно міцно закріпити кліпсами.
Придбати рукав для запікання можна в інтернет-магазині PROSTOR. Тут представлена продукція від різних виробників з описом характеристик. Підібрати необхідну річ серед каталогу допоможе консультант. Доставка працює по всій країні.