Безкоштовна доставка в точки видачі!

Рукав для запікання

Фільтр
Фільтри

1 елемент

Фільтри
Сортувати у порядку зменшення
на сторінці

Як вибрати рукав для запікання?

В якості альтернативи дорогим засобів, що допомагають спростити і оптимізувати приготування їжі, підійде рукав для запікання - бюджетне рішення для сучасних домогосподарок. Порівняно недавно з'явившись на ринках України,він вже встиг завоювати заслужене визнання. У чому полягає специфіка вироби і як правильно ним користуватися?

Характеристики та властивості

Кухарі кафе і ресторанів давно користуються пакетами і рукавами для запікання, а ось на наших кухнях це винахід змогли оцінити пізніше. Пристосування їжі має вигляд звичайної плівки, але має специфічну текстурою. Відрізавши від цілого полотна шматок, ви отримаєте рукав потрібного розміру і герметично зав'яжете його кінці за допомогою доданих в наборі кліпс. Оскільки тонку харчову плівку роблять з спектрального нешкідливого складу, при нагріванні вона не утворює шкідливих елементів.

Запікати страви в рукаві реально без застосування масла, адже продукти варяться у власному соку. Це одна з причин, по якій термостійкі пакети воліють шанувальники здорового харчування. Ще одна унікальна особливість предмета - можливість обробляти їжу не тільки в духовці.Деякі різновиди рукавів годяться не тільки для запікання, але для заморозки продуктів. 

Рукав відмінно підходить для варіння продуктів на пару - в ньому вони не розвалюються і не втрачають форму. Ви можете готувати їжу різноманітними методами, а по завершенню готування не потрібно очищати посуд від жиру.

Переваги та недоліки

У чому переваги того, щоб купити рукав для запікання?

  • Доступ. Виріб знайдеться знайти в більшості магазинів господарських товарів, і коштує воно недорого.
  • Широкий вибір. Існують різновиди для запікання в духовці, варіння на пару, заморозки, універсальні або для одного типу використання.
  • Легкість і безпеку експлуатації. Навіть при роботі з високими температурами рукав не шкодить людській шкірі і не виділяє токсичні речовини, оскільки створений з термостійкої плівки - модифікованого поліетилентерефталату.
  • Можливість обробки продуктів (овочів, м'яса, грибів) зі збереженням корисних властивостей.

До недоліків пристосування можна віднести одноразове використання відрізка рулону і надмірну тонкість плівки, через що вона може рватися.

Тонкощі вибору

Щоб придбати якісний рукав для запікання, слід прислухатися до порад професіоналів:

  1. Віддавайте перевагу продукції вітчизняного виробництва. Попередньо ознайомтеся з описом товару в інтернеті і відгуками користувачів про нього. Занадто низька ціна - привід насторожитися.
  2. Уникайте виробів з яскраво вираженим токсичним ароматом пластмаси.
  3. Якісний рукав - не надто м'який, не кришиться при дотику.

Як користуватися товаром?

Деталі процесах приготування їжі в рукаві залежить від того, яким способом ви збираєтеся її готувати. Але є певний список рекомендацій, яких настійно радять дотримуватися.

  • Шматок рукава відрізають з запасом. Його розмір - в 1,5 рази більше обсягу їжі, що готується.
  • Перед закладанням продукту огляньте пристосування і перевірте, чи немає в ньому дірок.
  • Кінці відрізка потрібно міцно закріпити кліпсами.

Придбати рукав для запікання можна в інтернет-магазині PROSTOR. Тут представлена продукція від різних виробників з описом характеристик. Підібрати необхідну річ серед каталогу допоможе консультант. Доставка працює по всій країні.