Безкоштовна доставка в точки видачі!

Любов до себе: гороскоп для знаків зодіаку на лютий

Любов до себе: гороскоп для знаків зодіаку на лютий
Завантаження... 3498 переглядів 5 хвилини читання
Любов до себе: гороскоп для знаків зодіаку на лютий

Другий місяць року приготував для нас безліч сюрпризів та несподіванок. Що саме варто очікувати тобі? Шукай свій знак зодіаку, щоб дізнатись.

Овен (21 березня – 20 квітня)

У тебе є шанс вийти на новий рівень професійного розвитку, адже твої навички досягнуть неабиякого прогресу у лютому. Сприймай пропозиції та завдання, які будеш отримувати протягом місяця, як можливість, а не випробування. Приймай виклики та сяй. Не забувай про догляд за шкірою. Можливо, саме час переглянути свій догляд та відвідати косметолога.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Третій місяць зими мине для тебе у постійному русі. Можливо, ти почнеш приділяти більше часу фізичним навантаженням, а, може, слово «рух» буде повʼязане з внутрішнім розвитком тебе як особистості. Для того, щоб якнайкраще запамʼятати цей місяць, вибери новий аромат, який додасть шарму твоїй впевненості та доповни його помадою незвичного для тебе відтінку.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Фінальний місяць зими подарує тобі спокій та гармонію. Часу для відпочинку стане більше, а термінових справ в рази менше. Влаштуй собі СПА вдома, сходи на масаж та освіжи стрижку. Розділити такий відпочинок з близькими чи насолоджуватись самій — вирішувати тобі. Головне, щоб ти отримала задоволення від проведеного часу.

Рак (22 червня – 22 липня)

Час забути про всі обмеження, які є у голові та подарувати собі те, про що ти так давно мріяла. Адже подарунки собі — не менш важливі, ніж подарунки іншим. Головне, робити це без жалю та сумнівів і така вдячність собі в результаті принесе приємні новини у твоє життя.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Протягом місяця на тебе чекатимуть несподіванки, які допоможуть у здійсненні задуманого. Використовуй такі можливості правильно, але не очікуй швидкого результату. Якщо проявиш наполегливість та терплячість, результат перевершить твої очікування. Не забувай про речі, які створюють атмосферу та затишок — поповни колекцію ароматичних свічок.

Діва (23 серпня – 23 вересня)

Маєш багато справ, вирішення яких ти давно відкладала? Час зайнятись цим! Бо якщо перший місяць року був для тебе тестовим, то у лютому настав час для дій. Не забувай про ретельне зволоження тіла у цій метушні відкладених справ. Обовʼязково додай до списку справ похід у магазин для вибору нових кремів та скрабів. Адже турботу про себе не варто відкладати на потім.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

На початку лютого тобі може здатись, що місяць мине спокійно, без несподіваних пригод та хаосу. Але з кожним днем кількість справ буде збільшуватись. Вмикай режим багатозадачності на максимум та намагайся зберігати баланс. Результати місяця тебе приємно здивують, тому не забудь подякувати собі за старанну роботу, зробивши давно омріяну покупку.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не дивуйся, якщо одного дня прокинешся з нестримним бажанням кардинальних змін у житті. Це може бути зміна зачіски, стилю одягу, нове хобі чи початок власної справи. Дивись сміливим поглядом на ризик і удача обовʼязково буде на твоєму боці. Експериментуй з макіяжем, щоб урізноманітнити зимові дні.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Лютий буде місяцем авантюр для тебе. Але це аж ніяк не означає, що потрібно робити все швидко й імпульсивно. Навпаки, щоб результат був саме таким, як ти хочеш, варто не зраджувати собі та приймати лише обдумані рішення. Не забувай наносити улюблений аромат, щоб у майбутньому він нагадував тобі про приємні події цього періоду.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Як у твоєму житті справи з романтикою? І ні, це не натяк на свято всіх закоханих. Адже для того, щоб наповнити своє життя чарівними відчуттями, не потрібні жодні особливі дні. Переглянь улюблену романтичну комедію, вибери нову книжку для читання та сходи на побачення. Пробуди в собі це відчуття та насолоджуйся ним.

Водолій (21 січня – 18 лютого)

Проведи якомога більше часу з друзями та рідними у лютому, щоб накопичити сили для майбутніх великих справ. Для повного «перезавантаження» варто поекспериментувати з масками для обличчя. Так ти організуєш собі регулярний релакс та знайдеш чудові засоби для додаткового догляду за шкірою.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Проведи цей місяць з акцентом на спонтанність. Не відмовляй собі, якщо раптом захочеться влаштувати бʼюті-шопінг або сходити в кіно на фільм, про який ти нічого не знаєш. Адже коли, як не зараз, найкращий час для здійснення спонтанних бажань? Ближче до завершення місяця на тебе чекатиме сюрприз від близьких. Стався до всього з легкістю та вдячністю і ці відчуття будуть супроводжувати тебе протягом життя.

Коментар
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована