Безкоштовна доставка в точки видачі!

Весна у повітрі! Гороскоп для знаків зодіаку на березень

Весна у повітрі! Гороскоп для знаків зодіаку на березень
Завантаження... 345 переглядів 4 хвилин читання
Весна у повітрі! Гороскоп для знаків зодіаку на березень

Початок весни можна трактувати по-різному, але у багатьох він асоціюється саме з виходом з «зимової сплячки». І це не дивно! Адже навколо все оживає та розквітає, а у повітрі пахне легкістю та теплом.

Цікаво дізнатись, що зірки підготували для тебе на цей період?

 

Овен (21 березня – 20 квітня)

Разом з весняним настроєм у твоєму житті зʼявляться цікаві пропозиції, які будуть початком для втілення давно запланованого. Головне діяти рішуче та не відступати. Звертай увагу на сигнали, які дає тобі організм. Не нехтуй його проханнями про відпочинок та тримай тіло у тонусі. Саме так у тебе вийде досягти рівноваги та вийти на новий рівень розвитку.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Березень для тебе почнеться з прийняття серйозних рішень. Не бійся залишите все зайве у минулому та рухатись на зустріч новому та приємному. А для підтримки бойового настрою, радимо підібрати щось нове з декоративної косметики, на що ти давно не могла наважитись. Наприклад, яскрава рожева туш чи тіні для повік з блискітками.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Час втілювати мрії та давні бажання. Все вийде, якщо будеш по-особливому чесною з собою у цей період. Не забувай приділяти час внутрішній гармонії. Можливо, тобі потрібна нова книга, яка принесе натхнення чи пахучий аромадифузор у ванну, який буде додавати саме того настрою.

Рак (22 червня – 22 липня)

У березні на тебе чекає велика кількість нових справ та цікавих завдань. Ти впораєшся з усім цим з легкістю, якщо будеш правильно розставляти пріоритети. Також зараз хороший період для зустрічі з рідними та близькими, яких ти давно не бачила. Даруй тепло та турботу й у відповідь отримаєш набагато більше.

Лев (23 липня – 22 серпня)

У цьому місяці у тебе може виникнути думка кинути все, над чим ти зараз працюєш. Але сумніватись у власних силах не варто. Адже якщо ще трохи постаратись, результат тебе здивує. Для підсилення мотивації радимо вибрати собі щось новеньке у магазині косметики. Можливо, нові парфуми чи помада відтінку, який у тебе асоціюється з весною?

Діва (23 серпня – 23 вересня)

У березні тебе будуть супроводжувати зовсім невипадкові випадковості. Не бійся такого розвитку подій і зовсім скоро на тебе чекатиме абсолютно новий досвід. Невелика подорож також може стати чудовим поштовхом до рішучих дій та втілення планів. Не забувай приділяти час собі та вибери нову ароматичну свічку, щоб підсилювати затишок весняних вечорів.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Як би це не звучало, але у березні тобі варто відпустити ситуацію та дати всьому просто статись. Розслабся, займай місце у першому ряду та насолоджуйся результатом. Адже не завжди потрібно щось тотально контролювати, щоб отримати хороший результат (навіть, коли дуже хочеться). Присвяти цей місяць турботі про себе, відпусти давні образи та дихай на повні груди.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Весна почнеться для тебе з тотального переосмислення та аналізу життя. Це може датись тобі не легко, але й результат буде відповідним. Не забувай про зустрічі з друзями та рідними, вони наділять тебе енергією та приємними емоціями. Правильно розставляй пріоритети та насолоджуйся всім, що відбувається.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Як щодо того, щоб проявити трохи більше сміливості, ніж зазвичай? Так, всі ми памʼятаємо фразу «спочатку думай, потім роби», але, щоб досягти бажаного у березні, часу на роздуми буде зовсім мало. А в нагороду за таку сміливість варто влаштувати собі справжній вечір релаксу або провести більше часу, ніж зазвичай, у магазині косметики. І, звичайно ж, вийти не з пустими руками.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Час залишити позаду минуле і дивитись лише вперед, не оглядаючись. Адже майбутнє обіцяє велику кількість прекрасних подій. Хорошою ідеєю буде замислитися над зміною іміджу. Спробуй нове фарбування та стрижку і трохи поекспериментуй з одягом. А ще, не забудь про новий аромат, щоб завжди залишати спогад про себе.

Водолій (21 січня – 18 лютого)

Не піддавайся сумним думкам у голові та сподівайся на краще. Саме за таких умов справи підуть угору. Приділи увагу стану свого волосся та шкіри голови цього місяця. Підбери новий шампунь, скраб, кондиціонер, маску та додатковий догляд. Експериментуй, щоб знайти ідеальну комбінацію засобів саме для свого волосся. Якщо є можливість, відвідай трихолога для детального професійного аналізу.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Перший місяць весни подарує тобі закоханий настрій та відчуття легкості. Насолоджуйся цим і менше хвилюйся за дрібниці. Просто дозволь собі прожити цей місяць розслаблено та спокійно. Повір, попереду на тебе чекає ще багато активностей та драйву, тому розслабляйся, поки є можливість. Памʼятай, що для всього свій час.

Коментар
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована
Діна
Завантаження...
Класно написано, веселі побажання, дякую дівчаткам.
Горячая линия
Завантаження...
Діна , Дякуємо за відгук :))