Безкоштовна доставка в точки видачі!

Тренд: авокадо

Тренд: авокадо
Завантаження... 493 перегляди 3 хвилин читання
Тренд: авокадо

За останні кілька років авокадо впевнено підкорив полиці продуктових магазинів та став фруктом №1 серед тих, хто ретельно турбується про користь свого раціону. Але на цьому тренд на авокадо не закінчується. Адже на полицях б’юті-магазинів з’явились цілі серії засобів для тіла та волосся з авокадо від різних виробників.

Тож розберемось, чи це просто чергова маркетингова стратегія, чи заслужена слава суперфуду.

 

Користь авокадо

Авокадо – це не просто плід, це справжня скарбниця корисних речовин та неповторного смаку. Навіть фахівці радять додати його у свій щоденний раціон, адже користь авокадо для нашого здоров'я вражає своєю різноманітністю.

Авокадо відрізняється своєю жирною текстурою від інших фруктів. Це пояснюється тим, що в його складі міститься велика кількість мононенасичених жирів. Наприклад, олеїнова кислота, яка позитивно впливає на роботу серцево-судинної системи.

Авокадо – це справжнє джерело вітамінів та мінералів, необхідних для нашого здоров'я. Вітамін К для кращого згортання крові, вітамін Е для захисту шкіри від вільних радикалів, вітамін С для підтримки імунітету, а також магній та калій для нормального функціонування організму.

Крім того, авокадо містить потужні антиоксиданти, які борються з вільними радикалами, зменшуючи ризик розвитку хронічних захворювань та сприяючи загальному омолодженню організму.

Здається, немає такого органу у нашому тілі, для якого авокадо не був би корисним. Лютеїн та зеаксантин корисні для зору, а клітковина нормалізує функції травлення.

Попри високий вміст жирів, авокадо корисне для тих, хто займається схудненням. Річ у тому, що авокадо підтримує тривале відчуття ситості, а відповідно запобігає переїданню.

 

Авокадо в косметиці

Авокадо – це не лише корисний фрукт у раціоні, а й справжній скарб у догляді за шкірою та волоссям. Розгляньмо, чому авокадо – це ідеальний інгредієнт у складі засобів для тіла чи волосся.

Гідратація шкіри

У складі авокадо є живильні олії, які глибоко проникають в шкіру, забезпечуючи її ефективну гідратацію. Застосування, наприклад, крему або маски з авокадо допоможе наситити шкіру вологою, зробить її пружною та здоровою.

Боротьба зі зморшками та омолодження

Антиоксиданти, які є в авокадо, допомагають боротися зі зморшками та іншими проявами старіння. Регулярне використання засобів з цим фруктом сприяє омолодженню шкіри та зберігає її еластичність. 

Спробуй живильну сироватку з цим суперфудом й вже найближчим часом ти помітиш, як шкіра стає м'якою та приємною на дотик. Це все через ненасичені жирні кислоти та вітаміни, протеїни та мінерали, які містить в собі олія авокадо. 

Боротьба з сухістю шкіри

Авокадо – ідеальне поєднання вітамінів та жирних кислот для боротьби з сухістю та лущенням шкіри. Маска з авокадо відновлює гідробаланс в клітинах шкіри, забезпечуючи їй м'якість, гладкість та пружність.

Заспокоєння чутливої шкіри

Крім своїх властивостей зволожувати, живити та омолоджувати шкіру, олія авокадо має заспокійливий ефект. Засоби з авокадо знімають почервоніння та подразнення. Тому таку косметику сміливо можуть використовувати люди з чутливою шкірою.

Догляд за волоссям

Якщо ти ще не тестила засоби з диво-фруктом для волосся, то рекомендуємо спробувати вже зараз. Це може бути шампунь, бальзам чи маска. Зазвичай до таких засобів додають олію авокадо, яка містить дуже багато корисних мікроелементів, вітаміни А, D та E. 

Вони живлять волосся та допомагають повернути йому здоровий вигляд, а ще турбуються про шкіру голови. До речі, якщо у тебе чутлива шкіра голови, то можеш спробувати олію авокадо. Вона швидко заспокоює, позбавляє лущення та сухості.

Серії для волосся з авокадо підходять навіть для сухого та пористого волосся. Олія авокадо у складі робить волосся слухняним, розгладжує його, живить, додає блиску та робить його м'яким на дотик.

 

Використання авокадо у щоденному раціоні чи косметиці – це не лише тренд, а й подарунок природи, яка пропонує нам ефективні та природні способи насичення організму корисними мікроелементами, жирами, вітамінами та догляд за шкірою та волоссям.

Коментар
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована