Безкоштовна доставка в точки видачі!

Привіт, осінь! Гороскоп для знаків зодіаку на вересень

Привіт, осінь! Гороскоп для знаків зодіаку на вересень
Завантаження... 94 перегляди 3 хвилин читання
Привіт, осінь! Гороскоп для знаків зодіаку на вересень

Осінь — традиційний час нових починань та безмежного затишку. Погляньмо, що підготували для тебе зірки у вересні.

 

Овен (21 березня – 21 квітня)

Ти — амбіційна натура, а вересень — ідеальний місяць для того, щоб спробувати щось нове. Можеш почати з малого — незвичного відтінку помади, а продовжити чимось більш масштабним. Впускай зміни у своє життя без сумнівів і результат тебе приємно здивує.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Ти точно знаєш, чого хочеш, адже маєш власну «картину світу». Не відмовляйся від неї та слухай лише себе. Тільки так ти зможеш прийняти правильні рішення. Не зайвим буде навести порядок у косметичці та зробити невелику перестановку вдома. Ці дії допоможуть підсилити комфорт, який ти так любиш.

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Використай хитрість, яка допомагає тобі досягати бажаного, щоб зробити спорт та прогулянки своєю щоденною рутиною. Сприймай це як авантюру, а не як «одноразову» звичку і приємні події не змусять чекати. Не забудь оновити косметичку та спробувати щось нове у догляді. Наприклад, масаж обличчя.

Рак (21 червня – 22 липня)

Попри те, що вересень дуже затишний місяць — він витягне тебе з ліжка та наповнить життя новим досвідом й емоціями. Твоє головне завдання — бути відкритою та дати всьому цьому шанс, попри бажання весь вільний час валятись на дивані та дивитись фільми. Але й про відпочинок забувати не варто! Поповни свою бʼюті-колекцію новими масками для обличчя, щоб влаштовувати моменти релаксу.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Осінь — пора приглушених тонів та стриманих кольорів, але ми ж знаємо, що це все точно не про тебе. Бути на висоті у вересні тобі допоможуть яскраві речі та аксесуари у гардеробі й акценти у макіяжі. Не бійся додати червону помаду чи яскравий шарф до свого образу. Посміхайся життю першою і воно обовʼязково відповість тобі приємними сюрпризами.

Діва (23 серпня – 23 вересня)

Домовмося, що вересень для тебе мине у режимі «slow living» та 100% турботи про себе. Порадуй себе новими засобами для тіла, затишною піжамою та навчись нікуди не поспішати. Неквапливі прогулянки у парку, затишок та баланс — це все про твої починання вересня.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Потрібен надійний помічник для прийняття рішень? Вересень вже тут! Адже твої головні потреби цього місяця — яскраві емоції та розваги. Цей місяць допоможе тобі у постановці нових цілей, а ти витратиш енергію на дещо інше. Наприклад, на вибір нового аромату на осінь.

Скорпіон (24 жовтня – 21 листопада)

Ми знаємо, що ти робиш винятково пристрасно все, за що берешся. Тому не забувай так само пристрасно приділяти час собі цього місяця. У програмі — нові рецепти смачненького, посилений догляд за волоссям (адже восени воно стає більш сухим) та вечірні ванни з піною та ароматичними бомбочками.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Твій смак життя полягає у постійному русі та розширенню горизонтів. Вересень допоможе тобі дослідити власні бажання та визначити нові напрямки руху. А щоб під час життєвих досліджень завжди бути у тонусі, не забувай приділяти увагу комплексному догляду за собою та заняттям спортом.

Козоріг (22 грудня – 19 січня)

Стабільність та передбачуваність — це про твій життєвий комфорт. Та річ у тім, що вересень буде щодня змінювати твої звички та додавати нових випробувань. Використай всю свою цілеспрямованість та раціональність, аби впоратися з ними на власну користь. А щоб такий вихід з «зони комфорту» не був занадто стресовим для тебе, влаштовуй вечори релаксу та спробуй нові засоби для догляду за обличчям.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Сюрпризи та пригоди — це про твій перший місяць осені. Сподіваємося, ти з цікавістю налаштована до таких перспектив і не вирішила сховатись у затишному ліжку. Радимо озброїтися улюбленою помадою, так ти точно будеш готова до всього.

Риби (19 лютого – 20 березня)

На тебе чекає дуже активний місяць, результати якого зможуть підвищити самооцінку до нового рівня. Головне, у такій гонитві за блискавичними результатами, памʼятати про себе. Не забувай пити багато води, бути фізично активною протягом дня та обовʼязково дотримуватись ранкової та вечірньої бʼюті-рутини.

 

 

 

 

Коментар
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована