Безкоштовна доставка в точки видачі!

#Інструкція з використання: масажний ролик для обличчя

#Інструкція з використання: масажний ролик для обличчя
Завантаження... 1332 перегляди 3 хвилин читання
#Інструкція з використання: масажний ролик для обличчя

Щоденна турбота про шкіру – запорука її здоров'я та краси. У пригоді тобі стане не лише доглядова та функціональна косметика, а й самомасаж. Для цього знадобиться масажний ролик. Традиційно його виготовляють з кварцу або нефриту. Розповідаємо, як масажний ролик впливає на твою шкіру та як його правильно використовувати.

 

Звідки взялись масажні ролики для обличчя?

Масажні ролики є старовинним девайсом для догляду за шкірою та масажу. Вони мають довгу історію, яка відправить нас у далеке минуле. 

Вперше масажні ролики згадуються в давньоєгипетських джерелах близько 2000 років до нашої ери. Їх використовували для масажу обличчя та тіла. Єгиптяни вірили, що масаж сприяє покращенню вигляду шкіри та загальному самопочуттю.

Крім того, в традиційній китайській медицині масажні ролики відомі як дермаролери й використовуються вже понад 2000 років.  З їхньою допомогою проводиться стимуляції точок на тілі для поліпшення енергії та здоров'я.

Але й у середньовічній Європі масажні ролики були популярні серед знаті та аристократії. Вони використовувались для масажу обличчя та тіла. А вже у 20-му столітті масажні ролики стали більш доступними та набули популярності. Цікаво, що використовувались ролери як інноваційні методи догляду за шкірою, хоча винайдені були ще в давні часи.

 

Користь від масажного ролика

Масажні ролики для обличчя позитивно впливають на стан шкіри, а якщо використовувати їх регулярно, то результат тебе точно здивує.

По-перше, масажні ролики сприяють поліпшенню кровообігу, що допоможе покращити надходження кисню та поживних речовин до клітин, сприяючи таким чином їхній регенерації.

По-друге, це ефективний спосіб швидко позбутися набряку обличчя. Легкий масаж роликом допомагає розігнати рідину, яка затрималась в тканинах.

Регулярний масаж роликом може сприяти ліфтингу м'язів обличчя та покращенню їхнього тонусу. Крім того, це ще один спосіб збільшити вироблення власного колагену в шкірі, що сприяє покращенню її еластичності та текстури. Сам процес масажу допомагає м’язам розслабитись, зняти напругу м'язів обличчя та шиї. Тому це не тільки корисна, а ще й приємна процедура в кінці дня.

Хоча результат від масажу й не такий помітний, як після ін'єкційних косметичних процедур, але все-таки він сприяє зменшенню видимості дрібних ліній та зморшок. До того ж такий масаж покращує абсорбцію косметичних засобів, а отже, вони проникають глибше та діють краще.

 

Використовуємо масажний ролик для обличчя правильно

Складно уявити світ краси та догляду за обличчям без масажного ролика. Він допомагає покращити кровообіг, позбутися набряків, покращити загальний стан шкіри та просто отримати задоволення. 

Крок 1. Підготовка

Перш ніж розпочати масаж, переконайся, що твоє обличчя і руки чисті. Це обов'язковий крок, який допоможе уникнути передачі бруду або бактерій на шкіру.

Крок 2. Застосування масажної олії або крему

Щоб зменшити тертя і забезпечити краще ковзання масажного ролика, використовуй невелику кількість масажної олії або крему. Важливо вибрати косметичний засіб, який підходить для твого типу шкіри.

Крок 3. Розпочинай з центру обличчя

Завжди починай масаж з центру обличчя та пропрацьовуй ділянки від носа до вух. Це допомагає зменшити набряки та сприяє ліфтингу шкіри.

Крок 4. Рухи вгору

Під час масажу легенько притискай ролик і рухай його вгору по лінії щоки та підборіддя. Це допоможе підтягнути шкіру та створити більш виразний контур обличчя.

Крок 5. Рухи вгору навколо очей

Для догляду за ніжною шкірою навколо очей, використовуй ролик меншого розміру, якщо у тебе двосторонній девайс. Починай від носа та рухайся вгору до внутрішнього кута очей.

Крок 6. Масаж лоба

Завершуй процедуру масажем лоба, рухаючи ролик вгору по центральній лінії лоба та від середини до скронь.

Крок 7. Повторюй рухи

Повторюй кожен рух протягом 5-10 разів для кожної зони обличчя. Зосередься на зоні, яка є найпроблемнішою, або проводь самомасаж для покращення загального стану всієї шкіри обличчя.

Крок 8. Завершення масажу

Завершуй масаж рухами від центру обличчя до вух. Це допоможе розслабити м'язи та покращити загальний стан шкіри.

Крок 9. Зберігання ролика

Після закінчення масажу ретельно вимий ролик та зберігай його в чистому, сухому місці, щоб уникнути забруднення та розвитку шкідливих бактерій, які можуть потрапити на шкіру під час масажу.


Масажний ролик для обличчя – це дієвий спосіб забезпечити додатковий догляд за шкірою в домашніх умовах. Регулярне використання цього девайсу може покращити стан твоєї шкіри.

Коментар
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована