Безкоштовна доставка в точки видачі!

Ідеї для подарунків до Дня закоханих: для неї та для нього

Ідеї для подарунків до Дня закоханих: для неї та для нього
Завантаження... 60 переглядів 3 хвилин читання
Ідеї для подарунків до Дня закоханих: для неї та для нього

14 лютого вже не за горами і в голові кожної закоханої людини крутиться питання «Що ж подарувати тому самому?». Ми вирішили трохи допомогти у цьому питанні і зібрати найдоречніші варіанти, які легко можна купити в PROSTOR.

 

Що подарувати їй?

Завжди є чудовий варіант – вибрати готовий подарунок. Він уже ідеально зібраний та гарно запакований. Зазвичай у подарункових наборах лежать або універсальні речі, які завжди будуть доречними. Або приємні дрібниці, які сам собі, як правило, не купуєш. І те, і інше буде непоганим вибором.

 

Зверни увагу на подарунковий набір «Кокосове задоволення» від Dove. Це як путівка на райський острів. Аромат кокосу віднесе думками на пляжі Балі, а ніжні текстури засобів подарують максимальне задоволення від їхнього використання.

Подарунковий набір Dove «Кокосове задоволення»

Можеш вибрати подарунковий набір в оригінальному пакуванні. Наприклад, такий як бомби для ванн Prosecco Princess. Ідеальний подарунок, якщо у коханої вдома є така розкіш, як ванна, де можна поніжитись та відпочити.

Бомби для ванн Prosecco Princess

Корейська косметика зараз на піку популярності. Тому можеш зібрати безпрограшний набір з топових засобів від бренда Elizavecca.

 

Наші фаворити:

Глиняно-бульбашкова маска для обличчя Elizavecca. Вона універсальна і прекрасно підійде будь-якій дівчині. Призначена для очищення пор та їхнього звуження. А ще, це дуже веселий засіб. Оскільки під час його використання на обличчі утворюються бульбашки і ніби «лоскочуть» шкіру.

Глиняно-бульбашкова маска для обличчя Elizavecca

Омолоджуючі гідрогелеві патчі для очей Elizavecca Milky Piggy Hell Pore з гіалуроновою кислотою і золотом. Точно стануть у нагоді будь-якій дівчині, оскільки прибирають набряки на ранок після гучних вечірок і сліди стоми після безсонних ночей. Навіть чоловікам захочеться спробувати їх, повірте ;)

Омолоджуючі гідрогелеві патчі для очей Elizavecca Milky Piggy Hell Pore з гіалуроновою кислотою і золотом

Сироватка з екстрактом ластівчиного гнізда Elizavecca Face Care CF-Nest 97% B-jo Serum. Як би дивно не звучало це «з екстрактом ластівчиного гнізда» у назві, запевняємо вас, що це нормально. Так, в косметиці іноді проскакує щось дуже дивне у складі. Однак це завжди реально працює! Ця сироватка, наприклад, допоможе дівчині довше зберігати молодість шкіри.

Сироватка з екстрактом ластівчиного гнізда Elizavecca Face Care CF-Nest 97% B-jo Serum

А ще можна подарувати міні-набір із засобів бренда Holika Holika.

 

Тканинна маска для обличчя Holika Holika із зеленим чаєм. Демонструє антивікову та підтягуючу дію, чудово зволожує та пришвидшує обмінні процеси. Одним словом, доглядає та омолоджує.

Тканинна маска для обличчя Holika Holika із зеленим чаєм

Заспокійливий та зволожуючий гель Holika Holika з алое. Більш універсальний та класичний засіб складно знайти. Підходить для застосування абсолютно на всіх частинах тіла. І по-справжньому корисний, оскільки основним компонентом у складі є сік алое вера.

Заспокійливий та зволожуючий гель Holika Holika з алое

Що подарувати йому?

 

Як і для дівчат, чудовим рішенням буде готовий подарунковий набір.

 

Ми пропонуємо придивитись до набору AXE Dark Temptation. Сюди входить гель для душу, дезодорант-спрей, дезодорант-стік і косметичка, яку можна брати у подорожі.

Набір AXE Dark Temptation

Або можна спробувати зібрати власний набір. Нехай чоловіки і не визнають цього, але їм дуже важливо, як виглядає їхня зачіска. Тому засоби для догляду за волоссям будуть дуже доречними.

 

Шампунь Nivea Men ULTRA з активованим вугіллям. Окрім чудових очисних властивостей шампунь має приємний, по-справжньому чоловічий деревний аромат. Сподобається кожному.

Шампунь Nivea Men ULTRA з активованим вугіллям

Текстуруюча глина для волосся got2b by Schwarzkopf Stylers. Допомагає навіть найнеслухнянішому волоссю надати потрібну форму і тримається весь день. Тобто чоловік залишатиметься чарівним весь день в офісі і ввечері на посиденьках з друзями. Йому точно це сподобається!

Текстуруюча глина для волосся got2b by Schwarzkopf Stylers

Ну і звичайно хто, як не жінка, зможе вибрати ідеальний чоловічий парфум.

 

Спробуй туалетну воду Lisse EDT - Ikur. Східний аромат, орієнтований на елегантних чоловіків. Свіжий і пряний, він залишає після себе у повітрі цитрусовий акорд. Початкові ноти лимону та бергамоту перетікають у серцеві ноти кольорів оливи та анісового насіння. І, нарешті, залишається шлейф з легких ноток тютюну, шкіри та бакаутного дерева.

 

Туалетна вода Lisse EDT - Ikur
Коментар
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована