Безкоштовна доставка в точки видачі!

#DailyRoutine: що таке рідкі патчі?

#DailyRoutine: що таке рідкі патчі?
Завантаження... 272 перегляди 3 хвилин читання
#DailyRoutine: що таке рідкі патчі?

Б’юті-ринок не стомлюється дивувати нас новинками, які створені для збереження краси та молодості шкіри. Всього два з половиною десятиліття тому корейський вчений винайшов тканинні патчі, які спочатку були важкодоступні, а потім просто вразили б’юті-індустрію своєю ефективністю. І ось знову маємо новий продукт під назвою рідкі патчі. 

Розповідаємо, чим вони відрізняються від тканинних, як діють та коли й кому вони потрібні.


Рідкі патчі – що це?

Рідкі патчі – це інноваційний засіб для догляду за шкірою в периорбітальній зоні. Свою назву вони отримали через легку гелеподібну консистенцію, завдяки чому засіб швидко вбираються в шкіру, не залишаючи жирного блиску чи відчуття стягнутості.

Головне завдання рідких патчів полягає в забезпеченні інтенсивного догляду за дуже чутливою зоною під очима. Зазвичай вони містять активні компоненти, такі як гіалуронова кислота, пептиди, антиоксиданти та вітаміни. Ці інгредієнти спрямовані на зменшення набряків, темних кіл, зволоження, вирівнювання тону шкіри та стимулювання клітинного відновлення.

Рідкі патчі стають все більш популярними через зручність використання та практично миттєвий результат.


Чим рідкі патчі відрізняються від тканинних?

Рідкі та тканинні патчі для догляду за шкірою під очима відрізняються як за своєю консистенцією, так і за способом використання. 

Тканинні патчі складаються з тканинної основи, яка просочується спеціальною рідиною з активними компонентами для догляду тендітної шкіри в зоні навколо очей. Рідкі патчі мають гелеву або водянисту консистенцію, яка швидко поглинається шкірою.

Якщо ж розглядати консистенцію більш детально, то тканинні патчі теж можуть бути просочені легкою рідиною, яка не залишає слідів, але частіше це масляниста та  щільніша консистенція, через вміст олії в складі або інших живильних інгредієнтів.

Тканинні патчі також мають свою форму, яка повторює контур під очима та дещо нагадує форму півмісяця. Для інших частин тіла патчі будуть мати іншу форму, наприклад, для губ, зони декольте чи лоба. Коли ж ми говоримо про рідкі патчі, то це гель, який наносимо на відповідну зону.

Рідкі патчі зручніше використовувати, ніж тканинні, бо вони швидше поглинаються, не потрібно витримувати час, щоб активна речовина подіяла, вона працюватиме вже всередині клітин, ну і звичайно тканинні клаптики не будуть відпадати від шкіри.


Як діють рідкі патчі?

Рідкі патчі призначені для догляду за зоною навколо очей. Темні кола, набряки, зморшки в цій зоні можуть значно додавати віку та робити погляд втомленим.

Рідкі патчі допомагають зменшити темні кола під очима. Вони виникають через перевтому, стреси, відсутність повноцінного сну, тривале перебування перед екраном монітора, але також це може бути й генетичною особливістю.

Рідкі патчі можуть містити у складі освітлювальні компоненти, такі як вітамін С або арбутин, які допомагають зменшити видимість темних кіл.

Наступною поширеною проблемою є набряки, які найбільше помітні після нічного сну. Причиною може бути стрес, перевтома, надмірна кількість води в організмі або певні захворювання.

Активні інгредієнти, такі як гіалуронова кислота або пептиди, в рідких патчах допомагають зменшити набряклість та покращити тонус шкіри.

Цей косметичний засіб також допоможе відновити гідробаланс в зоні навколо очей та пришвидшити регенерацію.

Сухість, втрата вологи, еластичності та пружності роблять шкіру навколо очей більш схильною до появи зморшок та гусячих лапок. 

Рідкі патчі зазвичай містять гідратаційні складники, які сприяють підвищенню рівня вологи та відновленню шкіри. Для відновлення краще вибирати рідкі патчі з пептидами та іншими стимуляторами колагену, які підвищують пружність та еластичність.

 

Як використовувати рідкі патчі під очі

Як і будь-які інші доглядові засоби, рідкі патчі потрібно наносити на ретельно очищену шкіру. Тому радимо розпочати з підготовки шкіри.

Переконайся, що периорбітальна зона чиста та суха. За допомогою очисного засобу позбався залишків макіяжу на шкірі та інших забруднень. 

Сподіваємось, що під час покупки косметичного засобу ти врахувала тип, потреби та особливості твоєї шкіри в цій зоні, тому переходимо до нанесення.

Візьми невелику кількість засобу та рівномірно нанеси в потрібній зоні, уникай потрапляння в очі.

Далі залиши засіб на шкірі. В середньому потрібно тримати десь 10-20 хвилин, але радимо ознайомитись з рекомендаціями на упаковці конкретного продукту.

Обережно видали патчі, починаючи з країв і рухаючись до центру. Якщо засіб не поглинувся повністю, витри залишки серветкою.

Тепер можеш переходити до наступного кроку своєї щоденної рутини та насолоджуватись результатом.

Коментар
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована