Безкоштовна доставка в точки видачі!

Час передбачень! Прогноз на осінь для знаків зодіаку

Час передбачень! Прогноз на осінь для знаків зодіаку
Завантаження... 44 перегляди 3 хвилин читання
Час передбачень! Прогноз на осінь для знаків зодіаку

Літо завершується і на нас чекає осінній сезон. І що нам залишається? Більше уваги приділяти собі та зосередитися на приємному та завжди цінному догляді за собою.

Розкриваємо всі карти та розказуємо, на що радять звернути увагу зірки.
 

Овен (21 березня 21 квітня)

На тебе чекає успіх! Все, що потрібно — рішуче боротися та впевнено йти до своєї мети. Викладися на всі 100% та вже у жовтні гарантовано отримаєш винагороду за свої старання.

Не бійся експериментів із зовнішністю та нових засобів для самовираження. Вони допоможуть розкрити твою красу з нового боку. Віднови шкіру за допомогою сироватки з гіалуроновою кислотою, а волосся порадуй живильною маскою.

 

Телець (21 квітня 20 травня)

Не сприймай все близько до серця і справи швидко підуть вгору. Інакше — ризикуєш тупцювати на одному місці.

Твоя краса залежатиме напряму від кількості сну та відпочинку. Тож більше часу релаксуй та відновлюйся. Аби освіжити шкіру використовуй маски з фруктовими кислотами, що додадуть обличчю сяяння. І не забудь про догляд за руками.

 

Близнюки (21 травня 20 червня)

Не переймайся щодо дрібних негараздів, що можуть переслідувати тебе у вересні. До листопада все нормалізується та вирішиться якнайкраще.

Підтримай організм вітамінами зі свіжих овочів та фруктів. Правильно підібране харчування принесе неабияку користь. Щоб налагодити стосунки зі шкірою, зволожуй її зовні та зсередини. Пий свою норму води з розрахунку 30 мл на 1 кг ваги та користуйся зволожувальним кремом для обличчя.

 

Рак (21 червня 22 липня)

Якщо захочеш змінити місце роботи, будь певна у тому, що всі співбесіди будуть проходити чудово. Водночас на старому місці роботи теж все складатиметься якнайкраще.

Ти здивуєшся, наскільки твоє хороше самопочуття залежатиме від твого зовнішнього вигляду. Крім того, попіклуйся про своє волосся за допомогою відновлювального догляду.

 

Лев (23 липня 22 серпня)

Не йди на професійні ризики. Краще притримуватись найбільш безпечного плану.

На самопочуття та красу добре вплинуть приємності в особистому житті. А в кінці вересня на тебе чекає відпустка. Отже, потрібно не забути прихопити з собою крем з SPF та міст для тіла.

 

Діва (23 серпня 23 вересня)

Завдяки переговорам можна буде досягти значних успіхів у професійній діяльності та збільшити свою впливовість.

Вдалий час для радикальних змін із зовнішністю та посиленій роботі над собою. Аби відчувати себе добре, варто наситити організм вітамінами. Також осінь — сприятливий час, аби оновити гардероб.

 

Терези (24 вересня 23 жовтня)

Сміливість та рішучість допоможуть реалізувати найбільш амбіційні плани та задуми. Можливі проблеми з волоссям, які швидко можна вирішити використанням відновлювальних засобів для догляду та живильних олій.

 

Скорпіон (24 жовтня 21 листопада)

Важливо не йти на ризик, а йти до мети маленькими, проте впевненими кроками.

На зовнішній вигляд та самопочуття добре вплине подорож. Якщо знайти на неї час — ефект перевершить всі очікування. І обов’язковий супутник у всіх подорожах — легкий тональний крем з SFP.

 

Стрілець (22 листопада 21 грудня)

Будь собою і ти обов’язково досягнеш успіху. А ще, осінь — чудовий час аби вирішити проблеми зі шкірою, що могли з’явитися в літню пору. Допоможуть очищувальні маски з вугіллям та глиною.

 

Козоріг (22 грудня 19 січня)

Зовсім трохи посидючості — і будь-яка робоча задача підкориться тобі.

А щоб при цьому виглядати неперевершено, варто покласти в косметичку рисову пудру з матуючим ефектом та бальзам для губ. Так, навіть, у найдовші робочі дні ти виглядатимеш на всі 100%.

 

Водолій (20 січня 18 лютого)

Зблизься зі своїми колегами, аби уникнути непорозумінь та конфліктів на роботі.

Будь обережною та не перемерзай, особливо у дні, коли почнуться перші холоди. Слідуючи цій підказці твоє самопочуття та зовнішній вигляд будуть в нормі. Також не завадить ефективне зволоження шкіри лосьйоном для тіла.

 

Риби (19 лютого 20 березня)

Якщо хочеш досягти успіху в роботі — заручися підтримкою ближніх.

Цього сезону ти віднайдеш в собі чарівність, яка буде притягувати оточуючих. Тож використай цю перевагу на максимум. І не забувай про догляд за ніжною шкірою ніг. Тут знадобляться скраб та живильний крем.

Коментар
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована