Безкоштовна доставка в точки видачі!

Питання дня: чи потрібно мити голову перед салоном?

Питання дня: чи потрібно мити голову перед салоном?
Завантаження... 1651 перегляд 2 хвилин читання
Питання дня: чи потрібно мити голову перед салоном?

Миття голови перед салоном — просто комплекс, чи дійсно необхідність? Розповідаємо прямо зараз.

Перед візитом в салон бажано все ж таки вимити волосся з використанням не лише шампуню, а й кондиціонеру. Зверни увагу, що необхідно не просто нанести засіб на волосся, а й обов’язково добре помасувати шкіру голови, аби постаратися попередити появу лущень та себуму. Не забувай про зону потилиці — часто там вимито найгірше.

 

Скільки разів мити голову шампунем? Двічі. Як зрозуміти, що волосся чисте? Під час миття з’являється густа піна від шампуню.

 

Ідеальний варіант для майстра, коли ти приходиш зі свіжою головою, але без укладки, після брашингу чи вирівнювання, без попередньо використаних стайлінгових засобів. Звичайно, професіонал і так може визначити природний стан твого волосся. Але в чистому вигляді це буде простіше та точніше.

Якщо вже дуже потрібно — можеш використати легкий стайлінг. Але засоби із сильною фіксацією залиш для наступного разу.

 

Якщо у тебе складна стрижка з багаторівневою укладкою, рекомендуємо вимити голову та зробити звичну зачіску. Майстру все одно доведеться змити всі стайлінгові засоби. Але так він знатиме, який результат ти очікуєш побачити в результаті.

 

У студіях краси та салонах тобі, скоріш за все, все одно вимиють голову перед тим, як стригти. Адже це набагато зручніше, ніж просто мочити волосся з розпилювача. Поки ти лежиш у кріслі, майстер на дотик визначить структуру волосся, наявність родимок, рельєф голови та буде враховувати все це під час процедури.

 

Трохи складніше, коли ти йдеш до салону на фарбування. У будь-якому випадку, краще не використовувати стайлінгові засоби. Вони можуть завадити пігменту проникнути всередину волосу.

Іноді, при складних фарбуваннях, свіжість голови дозволяє майстру зробити круту розтяжку кольору. А якщо ти йдеш освітлюватися — жир та себум знадобляться. Адже освітлювальні засоби можуть подразнювати шкіру голови.

 

Якщо ти зібралася в салон на доглядову процедуру, можеш сміливо йти з «брудною» головою. Все тому, що першим етапом у будь-якому доглядовому комплексі є очищення. Майстер використає шампунь для глибокого очищення, аби розкрити луски волосся. Так живильним компонентам буде легше проникнути вглиб та діяти ефективніше.

 

Це ж стосується і процедур ламінування та кератинового вирівнювання волосся. Адже під час таких процедур необхідний комплекс, що після всього буде чинити відновлювальну дію.

 

Збираєшся до салону аби зробити зачіску перед важливою подією? Тоді мий голову за день до того. З волоссям «не першої свіжості» легше працювати. Воно не розсипається та краще тримає укладку.

 

Та варто пам’ятати, що єдино правильної відповіді на питання мити чи не мити голову перед походом до салону немає. Якщо у тебе є твій постійний перукар чи майстер — проконсультуйся з ним, як варто робити конкретно у твоєму випадку. Він точно підкаже, що робити.

Коментар
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована