Безкоштовна доставка в точки видачі!

Весна близько: готуємо косметичку до нового сезону

Весна близько: готуємо косметичку до нового сезону
Завантаження... 14 переглядів 3 хвилин читання
Весна близько: готуємо косметичку до нового сезону

Ще трохи і попрощаємося з зимою на довгих 9 місяців. А це означає, що скоро дні ставатимуть теплішими, а тренчі та легкі кросівки прийдуть на зміну пуховикам та масивним чоботам.

Крім того, це чудова нагода оновити не лише гардероб, а й косметичку. Що треба замінити в ній з приходом нового сезону — розповідаємо у нашій новій статті.

 

Інтенсивне зволоження

Аби відновити шкіру обличчя після зими, додай засоби для експрес-зволоження. Наші улюблениці — маски для обличчя з гіалуроновою кислотою. Адже гіалурон — це природний компонент, що виробляє наш організм. Проте з віком його починає вироблятися все менше, а шкіра стає більш сухою та менш еластичною. Тож його потрібно постачати ззовні. Маски зроблять це швидко та ефективно.

Маска для обличчя BIOAQUA гіалуронова кислота + есенція

Також можна використовувати легкий зволожувальний флюїд. Якщо хочеш прогулятися весняним парком без косметики — він стане ідеальним вибором. Миттєво вбирається у шкіру та зовсім невідчутний на обличчі.

Аква-флюїд L'Oréal Paris Skin Expert Геній Зволоження для нормальної та комбінованої шкіри

Крем для рук

Не варто забувати про захист рук навесні. Адже погода може бути вітряною, а рукавиці ти вже навряд носиш з собою. Проте замість важкого зимового крему, варто обирати легкий, що швидко вбиратиметься у шкіру та не залишатиме відчуття жирності. Використовуй його за необхідності після миття рук чи перед виходом на вулицю (але не менш як за 30 хвилин).

Крем для рук NIVEA з обліпихою та вітаміном E

Блиск для губ

Щільну захисну гігієнічну помаду нарешті можна замінити на блиск чи легку зволожувальну. Зовсім відмовлятися від неї не варто. Мінлива погода та довгі прогулянки можуть висушити ніжну шкіру губ.

Ми голосуємо за блиск, адже він не лише зволожить губи, а ще й стане ідеальним штрихом для завершення твого весняного образу.

Блиск для губ L'Oréal Paris Glam Shine

Крем для тіла

Твоє тіло також прагне відновлення та зволоження. Добре зволожена шкіра навесні, виглядатиме здоровою та «оксамитовою», а на пляжі влітку засмага лягатиме рівніше та триматиметься довше. Вочікуванні відпустки можна використовувати крем з поступовим ефектом засмаги. Так тіло набуде легкого бронзового відтінку.

Крем-суфле для тіла Markell з манго

Тональний крем

Варто замінити щільний тон на легші текстури. Навесні нам не потрібен такий агресивний захист, тому можна дати шкірі трохи подихати. Тональний має бути максимально природним та непомітним. Обирай засіб з вітаміном Е у складі.

Та в жодному разі не забувай про SFP-фільтр. Для теплих підтонів підійде SFP 5–10, а для «Білосніжок» — 10–15.

Багатофункціональний BB-крем Eveline Cosmetics Satin Touch з SPF 10

Розсипчаста пудра

Під щільним шаром компактної пудри обличчю буде не сильно комфортно. А от легка текстура розсипчастої пудри ефективно матує шкіру без обтяження. Вона ідеально розподіляється та створює рівний напівпрозорий фініш.

Розсипчаста пудра для обличчя Wibo

Хайлайтер

Він додає образу свіжості та корегує риси обличчя. Краще обирати теплі відтінки; персиковий, кремовий, золотистий. Наносити на звичні зони (вилиці, кінчик і спинка носа, скроні).

Рідкий хайлайтер для обличчя Lovely Make Me Highlight

Яскраві тіні

Цього сезону модні контрастні поєднання та насичені кольори. Тож чому б не спробувати новенькі жовтогарячі та неоново-рожеві відтінки тіней? Можна наносити як один відтінок, так і комбінувати їх між собою.

Не обмежуйся лише цими кольорами. Експериментуй та відкривай для себе цікаві образи.

Тіні для повік Lovely Surprise Me Violet Field Edition

Соковиті помади

Нарешті можна відкласти глибокі темні відтінки помади та насолодитися яскравими та свіжими кольорами на губах. У цьому сезоні на піку популярності ягідні та неонові помади. А для любителів класики — червоний колір, який ніколи не вийде з моди.

Який же фініш вибрати — матовий чи блискучий? Вибір за тобою!

Помада для губ Belor Design Be Color

Свіжі аромати

Весна — час оновлення. Тож чому б не оновити й свій звичний парфум? Якщо взимку хотілося важчих та пряних нот, то зараз саме час для легких квіткових ароматів. Флакон, яким не користуєшся, постав у темне і прохолодне місце. Там він дочекається нового сезону без втрати своїх аромавластивостей.

Парфумована вода для жінок Bi-Es Paradise Flowers
Коментар
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована