Безкоштовна доставка в точки видачі!

Тренд: smart-засоби для догляду

Тренд: smart-засоби для догляду
Завантаження... 113 переглядів 3 хвилин читання
Тренд: smart-засоби для догляду

Якісні доглядові засоби у косметичці – це запорука збереження здоров’я, краси та молодості шкіри. Але що робити, якщо для вирішення потреб шкіри, потрібно надто багато самостійних продуктів? Тут на допомогу і приходять smart-засоби. Про них сьогодні й поговоримо.

 

Smart-підхід у догляді за шкірою

Останнім часом багато шуму наробили багатофункціональні засоби для догляду за шкірою. Думаємо, ти бачила на полицях б’юті-магазинів засоби 3в1, 5в1 чи навіть 7в1 – це і є smart-засоби. Вони максимально наближені до сучасного темпу життя і з ними непотрібно робити багатоетапний догляд, щоб отримати комплексний підхід.

Основний акцент зроблено на мультифункціональній структурі засобів. Вони підтримують оптимальний гідробаланс, не порушують pH, покращують захисні функції шкірного бар'єра. Також компоненти глибоко проникають та ефективно борються з сухість, покращують пружність та еластичність, розгладжують мікрорельєф та вирівнюють тон.

 

Основні переваги smart-засобів для догляду

Багатофункціональність. Одна з основних переваг smart-засобів. Тепер тобі не потрібна ціла гора баночок у ванній, щоб отримати комплексний догляд. Наприклад, гель для вмивання можна використовувати як скраб або як маску. Також один засіб може водночас очищати шкіру, зволожувати й живити.

Складність компонентної структури. Формули smart-засобів надзвичайно складні. Технологи роками працюють над тим, щоб створити ідеальне поєднання інгредієнтів. Це десятки компонентів, які діють синергетично. Також можливе поєднання природних та штучних компонентів і важливо, щоб вони працювали в гармонії.

Універсальність. Більшість засобів розробляється водночас для всіх типів шкіри або майже всіх. Також є засоби, які можна наносити на різні частини тіла. Їх зручно використовувати під час подорожей, адже вони не займають багато місця та добре виконують свої функції.

Адаптивність. Особливість структури smart-засобів просто вражає. Після нанесення продукту на шкіру, він наче трансформується і створює ідеальний комфорт для твоєї шкіри.

Захист. Всі формули розробляються таким чином, щоб максимально захистити шкірний бар’єр від негативного впливу довкілля, ультрафіолетового випромінювання та інших чинників, які негативно впливають на шкіру. Також вони забезпечують оптимальний гідробаланс та мікробіом.

Економність. Якщо порівнювати ціну smart-засобів та звичайних, то можна помітити, що вони коштують дорожче. Але якщо додати вартість всіх твоїх доглядових засобів, то їхня вартість точно в рази перевищить ціну одного багатофункціонального засобу. І не забувай про економію найдорожчого ресурсу – часу. Нанесення одного продукту точно займає менший проміжок часу.

 

ТОП 3 найпопулярніших smart-засобів

1. Денний крем з SPF

Крем – один з найактуальніших засобів у будь-яку пору. І часто для холодної та теплої пори ми вибираємо різні продукти. Влітку нам потрібна легка текстура та зволоження. Взимку – живлення та захист. Що стосується SPF, то він нам теж потрібен постійно, хіба що з різним індексом. Коли ми вибираємо smart-засіб, то отримуємо 2в1. Адже його можна використовувати незалежно від сезону та не купувати окремо засіб з SPF.

2. ВВ-крем

Цей засіб має у складі зволожувальні компоненти, пігмент та SPF. BB-крем використовується як як тональна основа, зволожувальний крем та захист від УФ водночас. Цей продукт варто вибирати відповідно до тону шкіри, адже у лінійках косметичних брендів завжди представлено кілька продуктів з різним рівнем пігментації.

3. Багатофункціональні гелі для обличчя з алое

Справжня знахідка для догляду за обличчям – це багатофункціональний гель з алое, адже один засіб замінює майже всі. Він зволожує шкіру, захищає від передчасного старіння, заспокоює, знімає запалення, набряк, почервоніння. Його можна використовувати як засіб для вмивання та як маску.

 

Світ не стоїть на місці. Йди в ногу з часом, рухайся та будь у тренді.

Коментар
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована