Безкоштовна доставка в точки видачі!

Маски для обличчя в домашніх умовах

Маски для обличчя в домашніх умовах
Завантаження... 8521 перегляд 4 хвилин читання
Маски для обличчя в домашніх умовах

Якщо ви вже спробували всі можливі маски у Prostor, можна поекспериментувати і приготувати маску вдома! Відчуйте себе трішки косметологом. Ми підготували невеличкий список із 7 дуже простих, але ефективних масок, які легко зробити самостійно. Приємним бонусом стане те, що всі інгредієнти знайдуться у холодильнику.

 

  1. Ягідно-йогуртна для м’якості шкіри.

Інгредієнти

  • Будь-які ягоди
  • Йогурт без добавок

 

Розімніть ягоди, змішайте з йогуртом і нанесіть на обличчя. Масажними рухами потріть шкіру. Залиште маску на 10-15 хв. Далі змийте ледве теплою водою і висушіть обличчя.

Ця маска приємно пахне, а шкіра після неї м’яка і сяюча. Йогурт освітлює і вирівнює тон шкіри. Вибирайте жирність йогурту відповідно до вашого типу шкіри – жирний для сухої шкіри і навпаки. З ягід можна взяти полуницю (її кісточки будуть діяти, як скраб), журавлину (позбавляє від вугрів, використовується для жирної та комбінованої шкіри) або виноград (розгладжує зморшки).

 

2. Бананова. Живильна.

Інгредієнти

  • Банани

 

Ідеальне застосування плодам, які почали чорніти. М’якоть розімніть у консистенцію пюре і рівномірно розподіліть по обличчю. Маску залиште на 20 хвилин, а потім змийте холодною водою.

Банани мають живильну дію. Вітамін Е омолодить шкіру, посилить вироблення колагену та еластину, завдяки чому обличчя стане пружним і сяючим. Ну а про приємний аромат і говорити нічого.

 

3. Вівсяна крупа і мед. Заспокійлива.

Інгредієнти

  • Вівсяні пластівці
  • Мед
  • Яєчний білок
  • Йогурт без добавок

 

Стакан сухих вівсяних пластівців подрібніть у блендері до стану борошна грубого помелу. Додайте трохи меду, білок одного яйця і ложку йогурту без добавок. Перемішайте до однорідності. Суміш нанесіть на обличчя, акуратно помасуйте обличчя і залиште на 15 хвилин. Змийте теплою водою.

Вівсяні пластівці виконують функцію скрабу. Шкіра позбувається лущення, свербіння, висипів, забитих пор і жирного блиску. Крім цього, вівсянка вирівнює колір обличчя і розгладжує зморшки. Антиоксиданти у складі меду чудово захищають від дії негативних факторів довкілля і сповільнюють процеси старіння.

 

4. Огіркова. Освітлювальна.

Інгредієнти

  • Огірок
  • Сметана

 

Один невеликий овоч натріть на терці. М’якоть змішайте з ложкою сметани. Нанесіть маску на 15 хв. Змийте ледве теплою водою. Після процедури обличчя бажано протерти тоніком.

Використовуйте маску щодня і результат не змусить себе довго чекати. В огірку міститься колосальна кількість вітаміну С, який освітлює шкіру і робить її більш пружною. А вітамін А розгладжує мімічні зморшки.

Варто пам’ятати про те, що вітамін А дуже чутливий до ультрафіолету. Тому після нанесення такої маски варто скористатись кремом з високим рівнем SFP-фільтру.

 

5. Маска з корицею. Омолоджувальна.

Інгредієнти

  • Кориця
  • Оливкова олія
  • Вершки

 

По одній чайній ложці олії та вершків змішайте зі столовою ложкою кориці. Рівномірно розподіліть по обличчю, уникаючи зони навколо очей. Тримайте маску 25 хв. Потім змийте ледве теплою водою.

При регулярному застосуванні ефект стане помітним через місяць.

 

Кориця дуже корисна у боротьбі зі зморшками. Крім цього, вона покращує колір обличчя, прискорює обмін речовин та повертає тонус шкіри. Пори очищуються, а подразнення і запалення зникають. Вітаміни А і D у складі оливкової олії оновлюють епідерміс. Вершки живлять шкіру корисними мікроелементами. За можливості, краще використовувати домашні вершки, бо вони не проходили процедуру пастеризації і мають набагато більше корисних елементів.

 

6. Аспіринова маска. Від висипів.

Інгредієнти

  • Аспірин
  • Йогурт без добавок
  • Мінеральна вода

 

2 таблетки аспірину роздрібніть до стану порошку. Додайте столову ложку йогурту і чайну ложку мінеральної води. Ретельно змішайте і нанесіть на очищену шкіру обличчя. Після 10 хвилин очікування змийте маску ледве теплою водою.

Аспірин має у своєму складі саліцилову кислоту, яка бореться з усеможливими запаленнями і почервоніннями. Тому це чудовий засіб для проблемної шкіри.

Важливо: не наносити при наявності відкритих ран на ділянках дії маски, людям, у яких алергія на аспірин, і вагітним.

 

7. Авокадо-огіркова. Для жирної шкіри.

Інгредієнти

  • Авокадо
  • Огірок

 

Чверть огірка і половинку авокадо подрібніть у блендері до однорідності. Нанесіть на очищене обличчя і тримайте 15 хвилин. Потім змийте теплою водою.

Ця маска має охолоджувальний ефект і дарує відчуття свіжості та чистоти. Вода у складі огірка зволожує шкіру, а авокадо візьме на себе регуляцію жирових виділень шкіри. Олеїнова кислота в його складі допоможе у боротьбі з дрібними зморшками.

 

Якщо ви зупините свій вибір на інших рецептах домашніх масок – пам’ятайте головні правила:

  • Для приготування масок необхідно використовувати лише свіжі продукти. Інакше є ризик отримати додаткові проблеми зі шкірою.
  • Приготовану косметику завжди необхідно тестувати на реакцію шкіри перед нанесенням.
  • Використовуйте маску у день її приготування. А ще краще – не більше ніж через годину після змішування інгредієнтів.

 

І не забувайте, що у Prostor вас завжди чекають готові маски для обличчя від кращих виробників, здатні вирішити будь-які проблеми шкіри. Все для вашого комфорту.

Коментар
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована