Безкоштовна доставка в точки видачі!

Який подарунок обрати на 8 березня? Найкращі ідеї для подарунків

Який подарунок обрати на 8 березня? Найкращі ідеї для подарунків
Завантаження... 66 переглядів 4 хвилин читання
Який подарунок обрати на 8 березня? Найкращі ідеї для подарунків

Весна у більшості людей викликає спогади про квіти, сонечко, початок чогось теплого і хорошого. І не дарма Міжнародний жіночий день святкують саме весною!

Коли в повітрі відчувається аромат справжнього кохання та натхнення, так і хочеться подарувати коханій жінці, мамі, бабусі чи подрузі щось яскраве та свіже.

Проте жодне свято не проходить без довгих роздумів, що ж таке цікаве та оригінальне подарувати? Чого б вона хотіла, але не могла дозволити собі купити, чи що б таке було їй до душі? Вічне питання та пошук найбільш “ідеального” подарунку. Що ж, ми тут для того, щоб допомогти вам відшукати найкращий варіант подарунку, від якого будь-яка жінка буде у захваті!

 

Квіти та повітряні кулі

Квіти, квіти і ще раз квіти. Багато хто зараз почне кричати, що це банально, застаріло і не цікаво, але ж ні! Бо дівчата люблять квіти, кожна різні, кожна по-різному, адже вони хочуть відчувати себе справжніми принцесами хоча б раз у рік! Якщо ж так сталося, що ваша дівчина, мама, сестра чи подруга одна з тих, для кого квіти не найкращий вибір, пропонуємо замінити букет оригінальною композицією з повітряних кульок чи оригінальним постером з фотокартками та листівками.

 

Засоби для догляду

Сила кожної жінки в її красі. То ж чому б не порадувати її чудовим спа-набором з її улюблених косметичних засобів? Кремчики, масочки, тоніки – цього ніколи не буває забагато! Сотні брендів представляють нові та абсолютно унікальні засоби, то ж ви з легкістю зможете обрати найприємніший аромат та текстуру.

 

Домашній одяг та піжами

Бажаєте показати свою турботу та душевне тепло? Піжама та домашній одяг – це ідеальний подарунок для найближчих та найдорожчих. Дім завжди асоціюється у нас із затишком, теплом та безпекою, а вдома поруч є лише рідні та близькі, тому якщо Ви готові розділити ці теплі почуття з дівчиною – сміливо обирайте комфортну піжамку з улюбленим принтом.

 

Парфуми

Одним з найпопулярніших подарунків завжди були парфуми. І хоч це не можна назвати оригінальним вибором, усі завжди раді отримати новий, свіжий аромат на початку весни. Проте будьте обережні, кожна дівчина має свої вподобання, обирайте парфуми тільки якщо впевнені щодо свого вибору, або ж просто спитайте у жінки про її смаки. Краще подарувати те, чому вона справді буде рада, ніж залишитися з непотрібним сюрпризом.

 

Сніданок чи вечеря як у фільмі

Пам’ятаєте її улюблену мелодраму і ту сцену, коли дівчина прокидається вранці, а її коханий вже приготував сніданок, накрив стіл, прикрасив усе пелюстками квітів та почав ранок з келиха ігристого? Чи іншу, коли двоє закоханих вечеряють у неймовірному ресторані, або ж на даху високоповерхівки, чи навіть у себе вдома, але по-особливому? Так, сніданок або вечеря тільки для вас двох обов’язково подарує атмосферу свята.

 

Ідеальний гаджет

Це може бути пристрій її мрії: телефон, фотоапарат, електронна книга чи розумний годинник. Коли як не зараз?

 

Б’юті-день для неї

Нехай це буде день у спа салоні, або неймовірний масаж, що допоможе кожній дівчині забути про буденні турботи та проблеми. Чудовим вибором буде також повний комплекс: укладка, макіяж, манікюр.

 

Декоративна косметика

Нова помада чи туш? А можливо і те, і інше! Дізнайтеся чого саме не вистачає вашій коханій, або ж оберіть те, що б ви хотіли у неї побачити. Можливо ви вже давно мрієте про те, щоб ваша дівчина спробувала на собі червону помаду, але ніколи не наважувалися їй про це сказати. Повірте, вона обов’язково здогадається, що ваш подарунок – це ваша таємна мрія.

 

Мотиваційні подарунки

Якщо Ви знаєте, що мотивація та саморозвиток – це друге ім’я дівчини, без жодного остраху обирайте численні мотиваційні постери, скретч-карти, планери та органайзери. Такі дівчата також будуть раді книжкам про саморозвиток, історії успішних людей, психологію. Такі подарунки неодмінно допоможуть почати з маленьких кроків рухатися до поставленої мети. Більш того, мотивуватися можна разом!

 

Стильний аксесуар

Це може бути будь-що. Легкий шарф чи оригінальний браслет, ніжна каблучка чи яскраве намисто. Звертайте увагу на стиль дівчини та не бійтеся питати поради у консультантів. Не вагайтеся і купуйте те, що вам до душі. Тоді жінка оцінить ваші старання.

 

Сертифікат

Якщо ж усі попередні варіанти викликали у вас сумнів, то найкращим вибором буде подарунковий сертифікат. Сьогодні можна придбати сертифікати на будь-який смак і на будь-які послуги. Спортзал, майстер-клас, одяг, взуття? Будь-що!

Найкращий подарунок це той, який обирали з турботою та старанням. Якщо ви вже тут, це неодмінно означає, що ви на шляху до успіху!

Коментар
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована