Безкоштовна доставка в точки видачі!

Є питання: як підтримувати гігієну без гарячої води?

Є питання: як підтримувати гігієну без гарячої води?
Завантаження... 162 перегляди 2 хвилин читання
Є питання: як підтримувати гігієну без гарячої води?

Відключили гарячу воду, а водонагрівач не планує найближчим часом стати частиною твоєї оселі? Ситуація не з приємних, але і тут є рішення, яке помʼякшить такі обставини.

Розповідаємо, як жити лише з холодною водою та яка додаткова косметика знадобиться тобі у цей період.

 

Митись чи не митись?

Щоденна гігієна надзвичайно важлива, тому варіант «не митися» протягом всього часу відключення гарячої води не є бажаним. Як мінімум, ти не зможеш замінити душ лише використанням дезодорантів чи антиперспірантів. Особливо, це стосується людей, які часто займаються спортом або мають підвищене потовиділення.

Якщо хочеться уникнути або зробити рідшим миття голови — користуйся сухим шампунем. Використовувати його щодня все ж не варто — як і у випадку з іншими засобами для укладки, частки шампуню можуть дратувати шкіру голови й забивати пори.

Сухий шампунь got2b by Schwarzkopf Fresh it Up!
Сухий шампунь TIME OUT Sweets

Для інтимної гігієни можна використовувати спеціальні серветки. Проте радимо не обходитись лише ними, а використовувати їх тільки, щоб мінімізувати контакт з холодною водою.

Серветки для інтимної гігієни Lactacyd

Для ніг вибирай спеціальні дезодоранти для свіжості та проти надмірного потовиділення.

Спрей-шовк для ніг №36 від натирань та надмірного потовиділення

Особливості холодного душу
Миття в холодному душі краще починати з голови та обмежити час 5-8 хвилинами. Корисною звичкою може стати вимикання води під час намилювання голови чи тіла. Це чудова можливість зменшити рахунки за воду та подумати про довкілля і надмірне споживання води.

Та як і у всьому, тут також є свої «але». Тому не радимо купання в холодній воді людям з низьким рівнем больової чутливості, мігренями, чи серцево-судинними хворобами.


Шукаємо плюси у холодній воді

1. Холодна вода — хороший б'юті-помічник. Адже вмивання такою водою бадьорить і робить шкіру більш свіжою та підтягнутою.

2. Якщо ноги втомились після важкого дня, варто сполоснути їх холодною водою. Це допомагає зняти важкість та швидко освіжитися.

3. Саме холодна вода допомагає при виведенні багатьох видів плям. Наприклад, від кави, чаю, гірчиці, шоколаду, соку, фарб на водній основі, свіжого чорнила та крові.

Коментар
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована
Марія Шелудько
Завантаження...
Дякую за удову інформацію
PROSTOR
Завантаження...
Марія Шелудько, дякуємо за відгук!❤️