Безкоштовна доставка в точки видачі!

Дрібний шрифт: сироватка для волосся

Дрібний шрифт: сироватка для волосся
Завантаження... 211 переглядів 2 хвилин читання
Дрібний шрифт: сироватка для волосся

Такий косметичний продукт як «сироватка» є звичним у догляді за обличчям, а як щодо такого ж продукту для волосся? Розповідаємо, що таке сироватка для волосся та чи потрібна вона твоїм пасмам.

 

Що таке сироватка для волосся?

Як і звична нам сироватка для обличчя, такий продукт для волосся також має легку консистенцію та інтенсивну дію. Насправді за такою назвою може бути приховано два різні продукти — для шкіри голови та для волосся.

Сироватка для шкіри голови — призначена для боротьби з сухістю, лущенням скальпа та лупою, а також для росту волосся.

Сироватка для волосся — має легку консистенцію та часто миттєвий ефект. Наприклад, блиск, мʼякість та сяйво. Наноситься на довжину волосся та не потребує змивання.

 

Якими бувають сироватки для волосся?

Сироватки для волосся класифікують за текстурою та призначенням:

Сироватка-гель. Гелеподібна текстура властива сироваткам для догляду за шкірою голови. Ці засоби мають зволожувальний ефект, а за наявності у складі рослинних екстрактів або особливих молекул можуть сприяти росту волосся.

Сироватка-лосьйон. Рідина з активними компонентами, дія яких спрямована на збільшення густоти та зміцнення волосся. Використовується лише для шкіри голови.

Сироватка-олія. Такий формат є найбільш поширеним та є концентратом, до складу якого можуть входити олії, жирні кислоти, силікони, які огортають кожну волосину та надають пасмам блиск і захист.

 

На що варто звертати увагу, щоб вибрати «саме ту» сироватку та отримати бажаний результат?

  1. Звертай увагу на тип сироватки. Адже продукт для шкіри голови аж ніяк не підійде для волосся.
  2. Уважно читай інструкцію з застосування. Особливо, якщо сироватку ти підбирала сама, а не з допомогою трихолога. В інструкції будуть описані особливості та частота нанесення продукту. Так ти зможеш отримати найкращий результат від використання сироватки.
  3. При виборі сироватки звертай увагу на її властивості та на те, чи допоможуть вони з вирішенням твого завдання. Наприклад, відновлення або живлення волосся.

 

Як користуватись сироваткою для волосся?

Звісно, використання кожної сироватки індивідуальне, але є певні загальні правила, яких варто дотримуватись:

Сироватка для волосся: вимити голову звичним для тебе способом, підсушити волосся рушником, нанести сироватку на волосся по всій довжині, не змивати. Також сироватку можна наносити на сухе волосся. Наприклад, на кінчики — щоб захистити їх від сухості.

Сироватка для шкіри голови: розділити волосся на 4 або більше проділів, нанести засіб уздовж проділів на коріння волосся, розподілити масажними рухами, не змивати.

Коментар
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована