Безкоштовна доставка в точки видачі!

Чекліст: тиждень детоксу

Чекліст: тиждень детоксу
Завантаження... 126 переглядів 2 хвилин читання
Чекліст: тиждень детоксу

Час від часу нам всім потрібен відпочинок від всього ? та перезавантаження. Саме тому пропонуємо влаштувати тиждень детоксу та розповідаємо про декілька ідей, які можуть зробити його більш корисним та різнобарвним.

 

Переглянь свою бʼюті-рутину

Можливо, щось з догляду або декоративки тебе вже давно «втомлювало»? Саме час відмовитись від продуктів, які є зайвими для твоєї шкіри та зосередитись лише на найнеобхіднішому. Наприклад, припини використовувати крем, якщо тобі здається, що він забиває пори або тоналку, яка скочується. Також не зайвим буде додати нові ритуали та правила: щодня після душу використовувати лосьйон для тіла чи регулярно робити різні маски для обличчя.

 

«Офлайн» розваги

Зібрати друзів, щоб пограти в улюблену настільну гру — завжди чудова ідея. Адже це розвага, яка не потребує залучення чогось цифрового та залишається лише у «офлайн» режимі. Такими «офлайн» розвагами також можуть буду книги й малювання. Тож вмощуйся зручніше з новою книгою і чашкою чаю. Гарантуємо захопливе проведення часу.

 

Додай нові овочеві страви у раціон

Завдання на цей тиждень — знайти та спробувати нові цікаві(а головне корисні) рецепти з використанням овочів, щоб урізноманітнити свій раціон та відкрити овочі для себе по новому. Адже вживання у їжу достатньої кількості овочів допомагає підтримувати мікрофлору, роботі кишківника, та сприяє нормалізації ваги.

 

«Детокс» гардеробу

Шафа з одягом ледь закривається, а одягнути нічого? Якщо це про тебе, то твоєму гардеробу також потрібен детокс. Адже порядок у шафі теж може впливати на загальний порядок у твоєму житті.

Перебери та поміряй кожну річ, щоб точно бути впевненою, потрібна вона тобі чи вже ні. А ще, це чудова нагода дати речам «другий шанс», віддавши їх комусь з рідних або друзів чи на благодійність.

Коментар
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована