Безкоштовна доставка в точки видачі!

Чекліст: тривожна косметичка

Чекліст: тривожна косметичка
Завантаження... 123 перегляди 2 хвилин читання
Чекліст: тривожна косметичка

Правило сьогодення №1 — завжди бути напоготові. І якщо про «тривожну валізу» ти вже знаєш достатньо, ми вирішили розповісти тобі про те, у чому розбираємось найкраще — про «тривожну косметичку».

Звісно ж, вона буде не настільки велика, як та, яку ти звикла брати у подорож, але у ній буде все найбільш необхідне та універсальне.

 

Зволоження обличчя

Шкірі завжди потрібне якісне зволоження, а зараз особливо. Адже додалось завдання боротьби зі стресом, який впливає не лише на наш емоційний стан, а й на шкіру.

Переклади частину свого улюбленого крему для обличчя у маленьку баночку або зверни увагу на більш компактні варіанти у магазинах. Зважаючи на те, що температура повітря зростає, радимо придивитись до легких текстур та кремів з SPF фільтром.

 

Патчі – ритуал спокою

Може здатись, що патчі — це зайве, але у час постійної тривоги та нестабільного сну, вони можуть у прямому сенсі стати твоїм «ритуалом спокою». За можливості вибирай ті, які заспокоюють та освіжають шкіру навколо очей. А щоб цей продукт не займав багато місця у косметичці — віддавай перевагу саше.

 

Не забуваємо про зуби

Гігієна ротової порожнини — дуже важлива деталь щоденного догляду за собою. Адже якщо ти не почистиш зуби, у роті збережеться кисле середовище, яке створить сприятливі умови для розмноження карієсогенних бактерій. Тому зубну щітку та пасту потрібно обов‘язково покласти у таку косметичку.

 

Бальзам для губ

Поклади у косметичку свій улюблений бальзам для губ та будь впевнена, що твої губи будуть у чудовому стані.

Головне у випадку з губами — не кусати їх. Розуміємо, що це може бути твоїм способом заспокоїти себе, але його варто уникати.

Намагайся контролювати цей процес, бо якщо він стане для тебе звичкою — губи можуть почати тріскатися, кровоточити, на них можуть утворюватися рубці, а ти відчуватимеш нездатність самостійно припинити все це.

 

Засоби гігієни

Не забудь покласти у косметичку декілька прокладок чи тампонів. Так у тебе буде 100% впевненість у тому, що ти готова до менструації. Адже для чого тобі ще одна причина для стресу, правда ж?

 

Маленькі пляшечки

Перелий шампунь та кондиціонер у пляшечки об‘ємом 50-100 мілілітрів. Цього точно повинно вистачити на декілька тижнів. Якщо такий формат для тебе не дуже зручний, можна придбати саше з засобами для волосся одноразового використання.

 

Універсальний гель

Так, ми маємо на увазі саме ті заспокійливі гелі з алое, які є в асортиментів багатьох брендів з Азії. Його можна використовувати для зволоження обличчя, тіла та як SOS засіб при укусах комах. І це ще не повний список його можливостей! Такий засіб точно не буде зайвим у «тривожній косметичці».

Коментар
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована