Безкоштовна доставка в точки видачі!

Чекліст: осіння косметичка

Чекліст: осіння косметичка
Завантаження... 90 переглядів 2 хвилин читання
Чекліст: осіння косметичка

Весна та літо минули абсолютно непомітно для тебе, але шкіра все помічає та потребує трохи іншого підходу у догляді на більш холодну пору. Розповідаємо, які продукти варто додати у програму догляду восени.

 

Живильний крем для обличчя

Час замінити легкі флюїди більш щільними за текстурою та насиченими компонентами кремами. Така зміна у догляді потрібна через те, що від холоду та вітру шкіра стає більш сухою, а легкий зволожувальний гель від обвітрювання та сухості не вбереже. Восени потрібен засіб, який поєднує у собі зволожувальні компоненти та речовини, що замикають вологу в шкірі. Перші – це гіалуронова кислота, компоненти натурального зволожувального фактора, полісахариди, а другі – вазелін, олії, силікони. Вибирай крем згідно зі своїм типу шкіри і твоя шкіра буде щасливою від такого оновлення. Також не забувай про SPF, для осені достатній фактор захисту від 15 до 30.

Живильний крем для обличчя з SPF 30 Aroma Labora

Сироватка для обличчя

При виборі сироватки зверни увагу насамперед на потреби шкіри, а не “універсальні” рекомендації. Якщо ти страждаєш від сухості — зосередься на зволоженні та обирай засоби з гіалуроновою кислотою. Не вистачає сяйва? Після перебування на сонці помітила ріст пігментації? Зверни увагу на сироватки з освітлювальними інгредієнтами у складі.

Зволожувальна сироватка з зеленим чаєм та гіалуроновою кислотою BIOAQUA

Бальзам для губ

Якщо влітку ти могла використовувати бальзам для губ за бажанням, то восени — це must. Такий продукт збереже красу ніжної шкіри губ та захистить її від сухості й обвітрювання.

Бальзам для губ Ziaja Олія какао

Живильні маски для обличчя

Додай у свій обовʼязковий бʼюті-розклад маску для обличчя 1-2 рази на тиждень. Зверни увагу на маски, що містять антиоксиданти та покращують колір шкіри. Тканинні маски дають миттєвий, але короткотривалий ефект, тому краще вибирай кремоподібні засоби, які допомагають насичувати шкіру вологою.

Нічна маска для обличчя FarmStay з гіалуроновою кислотою

Час пілінгів

Саме так, осінь — ідеальний час для очищення шкіри та боротьби з пігментацією, яка зʼявилась влітку. 

На що звернути увагу при виборі засобу для ексфоліації? Насамперед не забудь попередньо перевірити, чи підходить тобі засіб, зважаючи на свій тип шкіри, інтенсивність секреції, вік та наявність особливостей шкіри (наприклад, акне). Так ти підсилиш сяяння та прискориш процес обміну у клітинах. Це забезпечить глибше проникнення активних компонентів у шкіру та кращий ефект від доглядових засобів.

А ще, можна брати засоби, де концентрація кислот у складі вища. Вони забезпечують поступове відлущення, тому пілінги можна буде робити не так часто.

Пілінг-гель для обличчя FarmStay з вітамінним комплексом
Коментар
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована