Безкоштовна доставка в точки видачі!

Чекліст: осіння косметичка

Чекліст: осіння косметичка
Завантаження... 39 переглядів 3 хвилин читання
Чекліст: осіння косметичка

Подякуймо літу — воно подарувало легку засмагу, стерло сліди втоми, наповнило шкіру киснем та буквально змусило її сяяти зсередини. А ось і осінь…

І хоча відголоски літа ще видимі у погоді, холодні часи вже близько. Як у міжсезоння не розгубити красу і підготуватись до зміни погоди? Розповідаємо про must-have продукти у твоїй косметичці восени.

 

Живильний крем для обличчя та рук

Його завдання – відновити шкіру після нещадного сонця. Після літа з тобою можуть залишитись пігментні плями, зморшки і лущення. Тепер, на додачу до зволоження, шкіру необхідно підживлювати корисними компонентами. Осінь перемінлива і необхідно захиститись від перепаду температур.

Засіб повинен містити силіконовий віск, гліцерин, мед або мигдалеву олію. Такий препарат прискорює відновлення шкіри, усуває лущення та подразнення, а також збагачує корисними елементами.

Крем для рук «Живильний» Бархатные ручки

Бальзам для губ

Попри те, що бальзам для губ не повинен зникати з косметички у будь-який сезон, в осінню погоду потреба у ньому збільшується. Оскільки шкіра на губах надзвичайно чутлива до вітряної погоди. Легку літню версію заміни на більш щільну та поживну.

Рекомендуємо наносити його на губи декілька разів на день.

Бальзам для губ «Основний догляд» з оліями авокадо, жожоба та дерева ши Nivea

Тональний крем

Восени тональний крем не лише стає базою для всього макіяжу, а й захищає ніжну шкіру від холодного вітру й непогоди. Тому тональний крем повинен бути якісним.

Обирай засіб зі зволожувальними речовинами. Це можуть бути: гель алое вера, гіалуронова кислота, екстракт ромашки і календули. Якщо шкіра нормальна, без значних дефектів, зупини свій вибір на тонуючих кремах-флюїдах. Вони набагато легші і не закупорюють пори.

Можна додати декілька крапель олії для обличчя, щоб домогтись ефекту gym-skin. Так називають шкіру з «пост-тренажерним» виглядом, злегка зволожену і рум'яну. Такий спосіб буде хорошим лише у тому випадку, якщо у тебе не жирна і не проблемна шкіра.

Тональний крем «Infaillible Matt» L’Oréal Paris

Хайлайтер

Якщо влітку цього засобу можна позбутись, розраховуючи на природне сяяння шкіри, то з приходом холодів без нього не обійтись. В осінньо-зимовий сезон шкіра тускніє, тому не завадить додати їй трохи «світіння».

Хайлайтер для обличчя «GLOW touch» LUXVISAGE

Водостійка туш і підводка

Сезон дощів у самому розпалі. І навіть якщо вранці була чудова погода – немає гарантій, що несподівано не почнеться злива і ти не змокнеш до ниточки. І якщо промокла кофта і волосся виглядають дуже сексуально, то стікаюча туш і розмазана підводка точно нікому не сподобаються. Тому варто обзавестись водостійкими засобами, які виглядатимуть так, ніби ти щойно нафарбувалась, навіть у сильну грозу. Приємним бонусом для твоїх вій стане туш з вітамінним комплексом у складі. Вона не лише подовжує вії, а й відновлює їх після гарячого сезону.

Яскраві підводки можна замінити на глибокі темні відтінки – бордовий, «оксамитовий», смарагдовий, сливовий. А підводки-глітери варто замінити на косметику з ефектом металік. Додає благородності твоєму буденному образу.

Водостійка туш для вій «Extension Volume 4D» Eveline
Підводка для очей «Matte Signature» L’Oréal Paris

Кремові рум'яна

Незалежно від твого типу шкіри і її реакції на осінні перепади температур, гарний рум’янець завжди зможуть додати кремові рум'яна. Вони чудово лягають на шкіру у будь-якому стані і, на відміну від пудових текстур, легше розтушовуються. Часто містять вітаміни і мінерали. І гарно, і корисно!

Рідкі рум'яна «Healthy Mix Sorbet Blush» Bourjois

Помада

І, нарешті, живильна і зволожувальна помада. У будь-який сезон необхідно обирати помаду відповідно до свого типу шкіри. Але пам’ятай, що осінь – це пора приглушених відтінків. Тому зверни увагу на винні, сливові й коричневі кольори помад. Саме час для темного акценту на губи. Тим більше, що це стало майже безсмертним трендом.

Легкі блиски для губ краще зовсім відкласти, бо для вітряної і дощової погоди вони зовсім не підходять.

Помада для губ «Be Color» Belor Design

І головне, про що варто пам’ятати у будь-який сезон, – гарними ми стаємо зсередини. Тому пий багато води і не забувай про правильне харчування.

Коментар
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована