Безкоштовна доставка в точки видачі!

Чекліст: 8 продуктів для молодості шкіри

Чекліст: 8 продуктів для молодості шкіри
Завантаження... 48 переглядів 2 хвилин читання
Чекліст: 8 продуктів для молодості шкіри

У раціоні, як і косметиці — головне розібратися у інгредієнтах і зрозуміти, на який ефект ви розраховуєте. Від омолоджувальних засобів ми чекаємо, що вони допоможуть позбутися зморшок і попередять появу нових.

За ефект розгладження відповідають продукти, насичені жирними кислотами. Такі, наприклад, як лосось. Про вплив лосося заговорили після того, як Вікторія Бекхем розповіла, що з введенням цієї риби в раціон стан її проблемної шкіри помітно покращився. Усе завдяки цинку і жирним кислотам Омега-3, які знижують запальний процес в організмі і, відповідно, прибирають його прояви на шкірі. До того ж червона риба — хороше джерело вітаміну D. Вживаючи її якомога частіше, ви і імунітет підтримаєте і ліфтинг-ефект на шкірі помітите.

Цей фрукт так часто потрапляє у всі підбірки про корисну їжу, що таку кількість згадок точно можна уже фіксувати у Книгу рекордів — авокадо. Не втомимося хвалити його за неймовірну кількість тих же жирних кислот, які допомагають розгладжувати шкіру, будувати її каркас і захищати від впливу довкілля. До речі, авокадо радять вживати із лимонним соком. Він додатково збагатить вас вітаміном C. Лимон нормалізує необхідні для стрункості обмінні процеси, робить шкіру чистою та сяючою.

Наступний у списку — темний шоколад (70% і більше) і какао. Своїм впливом на шкіру вони зобов'язані антиоксидантам і ензимам, які омолоджують організм на клітинному рівні, плюс — покращують вироблення ендорфінів, що також відбивається на зовнішньому вигляді найкращим чином.

Фреш із селери. Дієтологи та косметологи радять випивати порцію вранці натщесерце. Вже після тижня такої щоденної практики нам обіцяють оновлену шкіру без висипу, свіжий колір обличчя і здоровий рум'янець.

Темні ягоди, зокрема — чорниця і ожина, здатні творити зі шкірою магію. Ці антиоксидантні бомби знімають запалення, нормалізують рівень холестерину, а завдяки поліфенолам (найсильніший природний захисник від сонця) у своєму складі, здатні відновлювати пошкоджені клітини.

Буряк містить багато вітаміну А і цинку, котрий стимулює вироблення колагену, чим підтримує “каркас” нашої шкіри, нігтів та волосся.

Відмінно уповільнюють процеси старіння яблука. Пектин і клітковина покращують роботу шлунково-кишкового тракту, очищають організм від токсинів і зайвої рідини. А ще паралельно насичують шкіру вологою.

І головне — не забувайте підтримувати хороший рівень гідратації організму — тобто просто пийте воду! Це найкорисніший і найпростіший з усіх рецептів краси.

Коментар
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована