Безкоштовна доставка в точки видачі!

Час відновлення: гороскоп для знаків зодіаку на жовтень

Час відновлення: гороскоп для знаків зодіаку на жовтень
Завантаження... 106 переглядів 3 хвилин читання
Час відновлення: гороскоп для знаків зодіаку на жовтень

Жовтень — ідеальний місяць не лише для пілінгів обличчя та відновлення волосся, а й для більш «глибинних» планів та цілей. Розповідаємо, що зірки підготували для тебе цього місяця ?

 

Овен (21 березня – 20 квітня)

Жовтень — місяць непростий, тому варто запастись вірними союзниками, щоб все задумане реалізувалось якнайкраще. Адже твої плани наберуть неабияких обертів. Для балансу та рівноваги радимо не забувати про спорт та бʼюті-процедури. Такі заняття принесуть особливу користь та заряд енергії, якщо робити їх разом з близькою людиною.

Телець (21 квітня – 21 травня) 

Не можеш визначитись з бажаннями та цілями на цей місяць? У нас є ідея! Як щодо того, щоб повністю присвятити його турботі про себе? Склади список бʼюті-ритуалів, занять спортом та просто речей, які давно хотіла спробувати, але ніяк не наважувалась. Також не зайвим буде потурбуватись про свій організм та здати базові аналізи, щоб впевнитись, що все добре. Вважай це фізичною та емоційною підготовкою до чогось грандіозного.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Нам здається, чи у тебе був настільки продуктивний початок осені, що ти трохи втратила звʼязок з магією задоволення? Час це виправити! Адже зірки прогнозують тобі яскраві емоції від романтичних побачень. А щоб бути напоготові у будь-яку мить, радимо щодня приділяти час тому, що тебе розслабляє та тримати улюблену помаду поруч 24/7.

Рак (22 червня – 22 липня)

Якщо завданням вересня було витягнути тебе з зони комфорту, то у жовтні, навпаки, варто більше часу приділяти домашньому затишку. Рідні стіни зарядять тебе енергією на майбутні звершення. Доповнити таку домашню ідилію допоможуть вечірні ритуали з використанням запашних бомбочок для ванни та масок для обличчя.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Активність та корисні заняття — це про твій жовтень. Адже чим активнішою ти будеш, тим краще мине цей місяць. Видали непотрібні фото на телефоні, зроби «детокс» гардеробу, перебери аптечку та косметичку. Всі ці заняття не лише звільнять простір, а й допоможуть пізнати щось нове, чого ти так потребуєш.

Діва (23 серпня – 23 вересня)

Час забути про всі обмеження, які є у думках та порадувати себе тим, чого так давно хотілось. Адже подарунки собі — не менш важливі, ніж подарунки іншим, які ти так любиш робити. Головне, роби це без відчуття жалю та сумнівів і це обернеться для тебе приємною несподіванкою.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Вважай, що у жовтні тобі дозволена магія поза Гоґвортсом. Використовуй її, щоб досягти поставлених цілей та уникнути поганих думок і параної. Також, не зайвим буде скористатися таким напливом енергії для розвʼязання питань, які тебе давно турбують. Наприклад, відвідати стоматолога чи записатись на спортивні заняття.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Можливо, ти не очікувала цього почути, але цього місяця радимо зробити акцент саме на відпочинку. Зосередься на турботі про себе, спробуй нове хобі, передивись улюблений серіал або фільм та зроби запас ароматичних свічок. Все це позитивно вплине на твоє самопочуття та допоможе відновити сили.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Якщо тобі здається, що у твоєму житті і так багато пригод та несподіванок, жовтень не змусить тебе чекати та додасть нових подій. Це може бути те, чого ти найменш очікуєш, тому радимо бути напоготові. Головне, памʼятай, що зараз час рішучих дій, а не сумнівів і у тебе все вийде.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Дивовижно, але цього місяця справи будуть «піддаватись» тобі та вирішуватись так легко, як ніколи. Не думай, що це якась підстава, просто насолоджуйся тим, як все протікає. А щоб місяць минув з ще більшою насолодою — не відмовляй собі у нових засобах для тіла та смачненькому.

Водолій (21 січня – 18 лютого)

Скажи впевнене «так» новим знанням та навичкам цього місяця. Саме час записатись на курси англійської, йогу та почати читати нову книгу.  Нові знання у догляді за собою також будуть корисними. Почни практикувати масаж обличчя та використовувати кислоти у догляді(попередньо проконсультувавшись з косметологом).

Риби (19 лютого – 20 березня)

Жовтень — твій місяць оновлення. Нова зачіска, стиль одягу, макіяж — все це буде втілюватися з легкістю цього місяця. Доповни все це новим ароматом та впевнено крокуй до своєї мети. Не бійся давати змінам зелене світло, адже вони приваблять приємні події у твоє життя.

 

 

 

 

 

Коментар
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована