Безкоштовна доставка в точки видачі!

Бойова готовність: як підготувати шкіру рук та ніг до літа

Бойова готовність: як підготувати шкіру рук та ніг до літа
Завантаження... 28 переглядів 2 хвилин читання
Бойова готовність: як підготувати шкіру рук та ніг до літа

Ще трошки і ми будемо насолоджуватися сезоном легких суконь та відкритого взуття. Отже, саме час готувати шкіру, аби твої ручки та ніжки виглядали приголомшливо.

Зверни увагу на засоби для рук та ніг, у складі яких містяться олії виноградних кісточок, цитрусових, какао, авокадо, ментол та пантенол. Ці компоненти, по-перше, є абсолютно натуральними, а по-друге — прекрасно зволожують, живлять, захищають від пошкоджень, очищують шкіру від верхнього ороговілого шару та роблять її свіжою і гладенькою. А через те, що більшість жінок у зимовий сезон нехтують педикюром, не будуть зайвими скрабування та ванночки із солями магнію та морською сіллю.

Не лінуйся витратити декілька хвилин на день для виконання наших рекомендацій.  


Догляд за шкірою рук

Аби відновити втомлену та пошкоджену шкіру рук після зими, придбай регенерувальний крем із протизапальним ефектом. У складі мають бути пантенол та бісаболол. Вони пом’якшують, відновлюють, заспокоюють та захищають шкіру, позбавляють її від подразнень та бактерій. Завдяки цим компонентам у складі, позитивні зміни видно вже з першого нанесення.

Так ти швидко повернеш рукам та ліктям свіжий вигляд.

 

Також зайвим не буде використовувати олію для рук. Професійні nail-експерти рекомендують використовувати олії в догляді за сухою, потрісканою шкірою. Проникаючи в шкіру, олія утворює захисну плівку на поверхні рук, оберігаючи її від агресивного впливу довкілля.

Добре, якщо у складі будуть олії какао чи авокадо. Вони укріплюють шкіру, підвищують еластичність, насичують її вологою, мінералами та амінокислотами.

 

Також можна використовувати антивікові засоби. Так, рукам вони теж потрібні.

Це може бути крем або сироватка в складі якої є компоненти, що відновлюють водний баланс шкіри. А також комплекс антивікових компонентів, що живлять та пом’якшують руки.

 

Догляд за шкірою ніг

Починати підготовку до літнього періоду варто з пілінгу. Через погану циркуляцію крові взимку, шкіра ніг сильно зневоднюється. Тож важливо позбавлятися від змертвілої шкіри за допомогою м’яких скрабів або крему з гліколевою чи молочною кислотою.

Будь обережною, якщо робиш пілінг самостійно. На сухій шкірі можуть виникнути запалення, якщо не використовувати зволожувальні засоби. Ми пропонуємо скористатися засобом із керамідами в складі.

 

Стопи можна добре пропарити та скористатися спеціальною пилкою чи пемзою для позбавлення від сухої шкіри. Після цих процедур необхідно нанести жирний живильний чи зволожувальний крем.

        

Аби додати шкірі сяяння, скористайся зволожувальною олією — арагановою чи кокосовою. Або засобом із блискучим ефектом. Так ноги будуть виглядати так, ніби ти щойно повернулася з відпустки.

 

Пухирці та цяточки, що нагадують гусячу шкіру — розповсюджене явище після зими. Як правило, це сигнал організму про нестачу вітамінів. Те саме стосується й пігментних плям. Коричневі плями сигналізують про брак вітамінів А та С. Світлі — про нестачу вітамінів групи В.

Проте, перед будь-яким вживанням вітамінів варто попередньо проконсультуватися з лікарем.

Коментар
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована