Безкоштовна доставка в точки видачі!

5 продуктів для підтримки тонусу тіла

5 продуктів для підтримки тонусу тіла
Завантаження... 168 переглядів 2 хвилин читання
5 продуктів для підтримки тонусу тіла

«Що б такого з’їсти, щоб виглядати краще?», — впевнені, що ти неодноразово ставила собі таке питання. Адже щоб шкіра була здоровою і гладенькою, одних лише косметичних засобів недостатньо, потрібно також включати до раціону продукти, що покликані тримати тіло у тонусі. Які? Розповідаємо прямо зараз:

 

Какао

Какао і продукти з його вмістом — джерело флавоноїдів, які пом’якшують та живлять шкіру. А ще кальцію, цинку, магнію, заліза та калію — вони очищають судини від холестерину та уповільнюють процес старіння. Та річ у тім, що користь лише у самому какао, а не у молочному шоколаді чи горіховій пасті, тому варто обирати продукти з вмістом какао не менш як 65%. Також какао містить природний пігмент меланін, що має здатність поглинати сонячні промені та захищати шкіру від УФ-променів. Чудове доповнення до засобів для догляду з SPF :)

 

 

Вода

Так, так і ще раз так! Адже зневоднення — перший крок до збою всіх базових функцій організму. Річ у тім, що вода — головне джерело живлення всіх клітин, тканин та органів, з яких найбільший — шкіра. Тож щоб досягти красивої та пружної шкіри ззовні, потрібно зволожувати її ще й зсередини. А вода чудово допомагає у цьому. Саме тому достатня кількість випитої води в день повинна бути такою ж важливою для тебе, як і правильно підібрані засоби для догляду.

 

 

Морква

Морква містить провітамін А, що відповідає за регенерацію клітин шкіри. Вживання цього продукту сприяє гарному кольору шкіри та відсутності зморшок, а ще робить її гладенькою. Тож окрім вживання у їжу, дуже корисно робити маски для обличчя та шиї з вмістом моркви.

Завдяки ретинолу (вітамін А) — скорочується вироблення шкірного жиру, шляхом заспокоєння та нормалізації роботи сальних залоз. Також через велику кількість бета-каротину у цьому продукті, шкіра стає пружною та набуває легкої засмаги. А якщо ти вже встигла засмагнути, морква допоможе зберегти золотавий колір шкіри надовго.

 

 

Горіхи

Окрім Омега-3, усі горіхи багаті вітамінами E та PP, що є сильними антиоксидантами. Вони чудово борються з вільними радикалами — продуктами розпаду, виводячи їх з організму. Також горіхи підвищують імунітет шкіри до хімікатів, шкідливих факторів навколишнього середовища та навіть зменшують запалення на шкірі.

 

 

Цитрусові

Цитрусові тонізують весь організм, від цього й поліпшується і шкіра. Адже вона не функціонує самостійно, а зображає те, що відбувається з організмом. Якщо є якийсь збій, шкіра дасть сигнал сухістю або навпаки зайвою жирністю, висипаннями та іншими неприємностями.

Особливо для шкіри корисні екстракти цитрусових фруктів і олії. Вони нормалізують роботу сальних залоз, виводять зайву рідину з клітин та захищають колагенові волокна. Корисні вони й для шкіри голови, цитрусові зміцнюють волосяні цибулини та зменшують жирність шкіри.

 

Коментар
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована