Безкоштовна доставка в точки видачі!

Свято наближається! ТОП подарунків

Свято наближається! ТОП подарунків
Завантаження... 127 переглядів 4 хвилин читання
Свято наближається! ТОП подарунків

От і настав час, коли по радіо крутять різдвяні пісні, вітрини магазинів сяють блиском гірлянд, а ти гадаєш, що ж подарувати рідним та друзям на Новий рік.

Відставити паніку! Ми вже склали свій ТОП подарунків і ділимося ним з тобою прямо зараз.

 

У новорічні свята у кожному домі має панувати тепла та затишна атмосфера. Отже, і подарунки мають бути такими ж теплими. Наприклад, такими як ароматний глінтвейн… М-м-м! Придивись до смішних піжам, шерстяних шкарпеток, в’язаної ковдри тощо.

Якщо це буде теплий светр — обирай речі з великими в’язаними візерунками й того кольору, що пасуватиме очам! А смішні светри з оленем Рудольфом та сніговиком Олафом залиш для малечі.

А ще, кожен зацінить домашні шерстяні капці. Зупини свій вибір на пастельних відтінках, аби не прогадати з малюнком.

А можна взагалі власноруч зібрати справжній Hygge-бокс! Скандинавська філософія затишку точно припаде до душі твоїм близьким. Поклади у бокс щось тепле (шарф, шкарпетки, ковдра), щось смачне (чай, какао, шоколад) та щось затишне (свічки, сухоцвіти, листівки) і вийде ідеальний подарунок.

 

Подруги, яким подобається проводити час у гарячій ванні та робити банні б’юті-процедури оцінять подарунковий набір з кращими засобами. І придумувати нічого не треба, адже ми у PROSTOR вже все зібрали.
 

Наприклад, є рожевий бокс BE MINE, в якому можна знайти гель для душу, бомбочку для ванни та свічку. Таку красу точно не варто пакувати у подарунковий папір чи пакет!

Набір для ванни BE MINE

Або ось такий набір для повного розслаблення, який точно оцінять подруги, яким мало 24 годин на добу. Адже він складається з піни для ванни, олії й лосьйону для тіла та маски для сну.

Подарунковий набір Make up Sweet dream

Для рідних, що цінують практичність у всьому, ми зробили добірку подарунків, які підійдуть кожному.

Наш фаворит — магнітна дошка на холодильник. Там можна і список необхідних покупок записати, і залишити нотатки. А для сімей з дітьми це буде подвійний кайф, адже ідеально підходить для ранкового малювання.


Для тих, хто полюбляє домашні квіти можна замовити флораріуми чи горщики незвичних форм ручної роботи. Зараз у тренді горщики з бетону та скляні флораріуми для сукулентів, що можна підвісити чи розмістити на полицях.

А гарний аромадифузор знадобиться у кожному домі. Обирай варіанти з ненав’язливими відтінками, щоб він вписався у будь-який інтер’єр
 

Подругам, що піклуються про стан своєї шкіри та не уявляють життя без б’юті-процедур точно сподобаються наші готові подарункові набори для догляду за шкірою.

Бокс для догляду за обличчям від BIOAQUA Wonder з екстрактом чорниці та гіалуроном допоможе вирівняти тон шкіри, розгладити зморшки та глибоко зволожити шкіру обличчя. Він складається із засобу для очищення, молочка, зволожувального лосьйона-тоніка, ВВ-крему та живильного крему для обличчя.

Набір для догляду за обличчям BIOAQUA Wonder з екстрактом чорниці та гіалуроновою кислотою

Набір IMAGES з пептидами авокадо складається з засобу для очищення, тонеру, крему для очей, молочка та крему для обличчя. Пептиди авокадо, які входять до складу засобів, допомагають попередити старіння шкіри, появу зморшок та пігментних плям. Це ідеальний подарунок для мами, бабусі або подруги.

Набір для догляду за обличчям IMAGES з пептидами авокадо

А ось цей набір для комплексного догляду з авокадо від BIOAQUA стане незамінним помічником у догляді за шкірою і буде ідеальним вибором, якщо хочеться подарувати все й одразу. У цьому авокадо-боксі можна знайти пінку для вмивання, тонер, есенцію, крем під очі, емульсію та крем для обличчя.

Набір для догляду за обличчям BIOAQUA 6в1 з авокадо

А для тих хто обожнює подорожувати у далекі країни (а в умовах пандемії постійно влаштовують вилазки на пікніки чи в гори) у тебе величезний простір для вибору подарунка. Круті рюкзаки, стильні валізи, авіаквитки чи просто милі дощовики.

Навряд хто-небудь відмовиться від стильного органайзера для подорожей. Аби не шукати по всьому багажу зарядні пристрої, флешки чи навушники, можна просто зібрати їх разом з документами та іншими важливими штучками у крутому органайзері.

Плівковий фотоапарат — штука, яка цінується навіть в наш час. Адже фото на плівку завжди повні емоцій та душі. Буде ідеальним для друга, який займається фотографією чи просто колекціонує приємні моменти.

А ланч-бокс та термочашка підійдуть для фанатів походів в гори. Адже що може бути краще за гарячу запашну каву посеред засніжених Карпатських вершин?

 

А ти вже вибрала подарунки близьким? Ділися своїми ідеями!

Коментар
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована