Безкоштовна доставка в точки видачі!

Чекліст: зимова косметичка

Чекліст: зимова косметичка
Завантаження... 112 переглядів 4 хвилин читання
Чекліст: зимова косметичка

До зими слід готувати не лише теплі рукавиці та шапку, а й засоби для догляду за обличчям, руками та тілом загалом. Адже перепади температур, морозний вітер, пересушене повітря в приміщеннях негативно впливають на нашу шкіру. І що маєш в результаті? Почервоніння, зневоднення, сухість, і навіть дрібні тріщини.

Косметика для холодного сезону здебільшого доглядова та відрізняється більш щільною текстурою, але для любителів декоративних засобів у нас теж є підбірка рекомендованих продуктів.

 

Крем для обличчя

Правильно підібраний крем для обличчя – це лайфхак ідеальної шкіри взимку. Краще обирати живильні креми зі щільною текстурою, які виконують свої функції при різких передах температури від -15°С до +25°С. Важливо, щоб у складі були гліцерин, вітаміни А, С та Е, фруктові кислоти, кераміди, а також гіалуронова кислота.

Важливе правило – нанось крем на обличчя щонайменше за пів години перед виходом на свіже повітря. В іншому випадку зволожувальні компоненти просто замерзнуть та принесуть шкоду шкірі: призведуть до мікротравмування.

Живильний крем для обличчя Garnier Bio з олією шипшини та вітаміном С

Крем навколо очей

Перше що ти повинна зробити з приходом холодів – це замінити зволожувальний засіб на живильний, який жирніший та має щільнішу структуру. Інтенсивний догляд надасть здорового вигляду та позбавить від появи мімічних зморшок у ранньому віці.

Крем для шкіри навколо очей FarmStay з фіто-стовбуровими клітинами винограду

Тонік для обличчя

Для осінньо-зимового періоду краще обирати тоніки з вмістом вітаміну Е. Це не лише обов’язковий засіб очищення шкіри, а й додаткове зволоження.

Зволожувальний тонер для обличчя BIOAQUA Aloe Vera 92 %

Сироватка для обличчя

Сироватки – це дієві засоби, які як швидка допомога рятують шкіру, наповнюючи її активними компонентами. Підбирати її потрібно ретельно відповідно до типу шкіри та проблеми, яка виникла. Взимку косметологи радять використовувати засоби на олійній основі з вмістом вітамінів А, Е та В, які зволожують та живлять.

Нічна сироватка для обличчя NIVEA Q10 Power

Маски для обличчя

Тканинні маски вже давно стали улюбленими бюті-штуками всіх дівчат. В холоду пору року теж не забувай себе ними тішити. Адже це справжні рятівники від сухості та лущення. Добре, коли у складі є гіалуронова кислота, антиоксиданти, гліцерин. Використовуй 1-2 рази на тиждень та отримуй, крім релаксу, ще й користь.

Живильна маска для обличчя PRRETI з екстрактом меду

Крем для рук

В холодну пору року крем для рук найпотрібніша річ не лише у твоїй ванній кімнаті, а й у сумочці. Адже ним потрібно користуватись значно частіше. Намагайся після кожного миття наносити тонким шаром засіб. Краще обирай живильний продукт, а не зволожувальний. Він інтенсивно відновлює суху та пошкоджену шкіру, живить кутикулу.  Для антивікового крем-догляду обирай засоби з вмістом натуральних олій.

Живильний крем для рук БІОКОН

Крем для тіла

Додаткового зволоження потребує не лише твоє обличчя, а й все тіло, тому не забувай про його зволоження та живлення. Твоя шкіра набуде привабливого, свіжого, доглянутого вигляду. Крім того, ти забудеш що таке сухість та лущення шкіри.

Крем для тіла Dove

Молочко для тіла

Задля додаткового зволоження тіла використовуй молочко. Воно компенсує всі необхідні компоненти та забезпечить оптимальний рівень зволоження. Також допоможе відновити захисний бар’єр шкірного покрову. Обирай молочко з вмістом гіалуронової кислоти, керамідів, з рослинними оліями. Особливо рекомендовано для сухої шкіри.

Молочко для дуже сухої і чутливої ​​шкіри тіла Mixa

Бальзам для губ

Шкіра на поверхні губ вразлива та схильна до сухості. Рятівником взимку стають гігієнічні засоби. Можна обирати зволожувальні бальзами або гігієнічні помади. Вони достатньо жирні, добре захищають та зволожують. Ідеально, коли в складі є вітаміни Е та В, лікарські рослини, олія виноградних кісточок, екстракти ягід.

Бальзам для губ Ziaja Orange Butter

Декоративна помада та блиск для губ

Взимку краще обирати помади, які у своєму складі мають жиророзчинні вітаміни та насичений колір. Матові помади не рекомендуємо використовувати, щоб ще більше не пересушувати шкіру.

Блиск для губ Maybelline Lifter Gloss

Туш для вій

Ідеальний об’єм та чарівний погляд взимку нікого не залишить байдужим, але краще обирати водостійкі засоби, які не залишатимуть чорних кругів, як у панди, після потрапляння сніжинок на твоє обличчя.

Водостійка туш для вій Eveline Extension Volume 4D

Тональний крем та пудра

Взимку у пригоді стане рідка тональна основа. Вона окрім декоративної функції, створюватиме ще один додатковий захисний бар’єр на поверхні шкіри.

Тональний крем L'Oréal Paris Alliance Perfect
Коментар
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована