Безкоштовна доставка в точки видачі!

Літній макіяж: поради та тренди

Літній макіяж: поради та тренди
Завантаження... 44 перегляди 2 хвилин читання
Літній макіяж: поради та тренди

Основа

Літо — сезон сонця і свободи, коли зовсім не кортить обмежувати себе правилами. Якщо не хочеться – не треба. Просто дослухайтеся до того, що повідомляє вам ваша шкіра. А у спеку вона навряд захоче кілька шарів косметики і важких основ. Адже прагне відчувати кожен подих найтеплішого сезону року.

Саме тому літній макіяж починається з легких флюїдних основ, а краще — універсального BB крему. Ідеально, коли ваш BB крем виконує ще й функцію тонального, як L'Oréal Paris BB cream 5 in 1.

  • зволожує;
  • сяє на сонці;
  • ідеально адаптується до тону вашої шкіри;
  • захищає від шкідливого впливу довкілля.

​​​​​Порада: не забувайте, що робити макіяж можна лише, коли шкіра повністю поглинула ваш зволожувальний крем та засіб з SPF. Інакше косметика може змішатися і у процесі змінити свої властивості. Наприклад, якщо на шкірі лишиться засіб з SPF з оксидом цинку або діоксидом титану (мають відбілювальний ефект), а зверху ви додасте тональний, результат вийде зовсім не такий, як планувалося.

 

Результат від ВВ крему можна закріпити мінеральною пудрою. Якщо не хочеться ризикувати з бронзатором, обирайте безбарвний варіант, як у LUXVISAGE Expert Matt.

 

  • прибирає жирний блиск;
  • не забиває пори.

Тренди

Для тих, кому підхід “no makeup” здається надто простим, ми підготували підбірку трендів на літо 2020.

 

  1. Червоне й чорне. Класика 60-х знову в моді.

Кажуть, що існують дівчата, котрі вміють однією лівою робити ідеальні однакові стрілки. Якщо ви одна з них, то є всі шанси стати фешн-дівою літа. Додайте лишень червону помаду і голлівудський образ готовий!

Фото: @mademoiselleolantern / shopstyle.com

  1. Хто сказав, що рум’яна лише для вилиць?

На зміну контурингу прийшов старий добрий дрейпінг. Наносьте рум’яна на скроні, або розтягуйте до самого підборіддя — експериментуйте! Адже це головний секрет найстильніших ідей.

Фото: lorealparisusa.com / maybelline.com

  1. Вії з голлівудських мюзиклів

А чому б, власне,й ні? У важкі карантинні часи можна дозволити собі трошки шаленства у вигляді яскравих вій. Але не забувайте, що це велике для них навантаження. Тож після такого яскравого виходу не зайвим буде зробити маску з обліпихового масла.

Фото: lorealparisusa.com

  1. Блакитний не лише для блондинок

Цей тренд тримається цілий рік, адже classic blue — головний колір 2020 за версією Pantone. Головне, віддавайте перевагу сухим тіням. Адже тіні з флюїдними текстурами можуть не витримати навантаження температурою.

Фото: chanel.com

  1. “Скляна” шкіра

Ефект тримається у фешн-підбірках вже кілька років. Та досягти його не так просто. Просто хайлайтером, на жаль, не обійдешся. А от хороший догляд з ніжним очищенням і щоденним зволоженням допоможуть досягти бажаного результату. Підкреслити “підсвічування” можна прозорим блиском для губ і зачіскою з ефектом мокрого волосся (так-так, тією самою, що мама у 2000-х робила на свята).

Фото: lorealparisusa.com 

Коментар
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована