Безкоштовна доставка в точки видачі!

Як зібрати б'юті-набір в PROSTOR?

Як зібрати б'юті-набір в PROSTOR?
Завантаження... 67 переглядів 3 хвилин читання
Як зібрати б'юті-набір в PROSTOR?

Подарункова «коробка краси» – тренд останніх років. Особливо актуальним це питання стає напередодні Нового року. Але готові рішення можуть не завжди відповідати бажанням одержувача. У такому випадку є можливість зібрати бокс власноруч. Але що покласти до нього? Аби відповісти на це запитання, ми створили гайд з десяти найпопулярніших товарів, який допоможе обрати лише найкраще.

 

Інструменти для макіяжу

 

Пензлики і спонжі для макіяжу – дуже важливі предмети у косметичці будь-якої дами. Але часто ними нехтують, використовуючи ті інструменти, які йдуть в упаковці декоративного засобу.

Тому подарунок з базових інструментів для нанесення макіяжу буде дуже доречним.

 

Ми пропонуємо звернути увагу на спонж Wibo PRO BEAUTY SPONGE. Він забезпечує рівномірне нанесення навіть у важкодоступних місцях. Зручна форма і розмір підійде абсолютно усім дівчатам.

Спонж для макіяжу Wibo Pro Beauty Sponge

Догляд за обличчям

Обираючи подарунки в цій категорії, слід бути дуже обережною. Оскільки особливості шкіри у всіх різні. Тому ідеальним рішенням буде узяти універсальні засоби.

 

Наприклад, це може бути маска для обличчя VIA BEAUTY з ліфтинг-ефектом. Містить колаген та кокосову олію. Розгладжує мімічні зморшки, проникаючи в глибокі шари шкіри. А супермила упаковка робить її просто незамінним предметом у цьому наборі.

Маска для обличчя VIA BEAUTY с ліфтинг-ефектом

Для більш точкового догляду можна обрати патчі під очі. Придивись до омолоджуючих патчів VIABEAUTY з чорною перлиною та екстрактом фільтрату равлика. Завдяки стильному чорному кольору вони мають усі шанси стати героями ранкової інста-сторі подружки. А індивідуальний формат упаковки дозволить спробувати патчі і вирішити, чи підходять вони для щоденного використання.

Омолоджуючі патчі VIABEAUTY з чорною перлиною та екстрактом фільтрату равлика

Догляд за губами

Варто винести ці продукти в окрему категорію, як одні з найбільш недооцінених. Ми всі знаємо про те, що у холодну пору року потрібно користуватись бальзамами для губ. Але про те, що губам потрібен повноцінний догляд, деякі навіть не задумуються.

 

Як відомо, головний етап будь-якого догляду - очищення. Це можливо з цукровим скрабом для губ Wibo Aromatic Sugar Lip Peeling. Окрім видалення ороговілого шару з губ, він забезпечує ефективний догляд завдяки натуральним компонентам у складі.

Скраб для губ Wibo Aromatic Sugar Lip Peeling

Також чудовим подарунком стане компактна гігієнічна помада для губ. Зручно брати з собою в сумочку, кишеню або використовувати вдома. Наприклад, VIVAfruts з ароматом чорниці.

Гігієнічна помада VIVAfruts з ароматом чорниці

Засоби для ванни

Це класика подарункових наборів. Так чому б не обрати максимально гарні і корисні засоби?

 

Для дам, у яких є можливість прийняти пінну ванну, є бомба для ванни Dolce Vero з ароматом малинової панна-коти. Розчиняючись у воді, вона дарує не лише приємний аромат, а й повний релакс і розслаблення.

Бомба для ванни Dolce Vero з ароматом малинової панна-коти

Є і більш універсальний варіант – гель для душу. Наприклад, прекрасний VIVAfruts з ароматом кави. Гарна упаковка, висока якість продукту і прекрасні доглядові властивості роблять цю баночку чудовим подарунком.

Гель для душу VIVAfruts з ароматом кави

Догляд за волоссям

Особливо важливий у холодну пору року. Тому лінійка доглядових засобів для волосся точно стане у нагоді подрузі, мамі або колезі.

 

Як завжди, починаючи з очищення, пропонуємо звернути увагу на шампунь GARNIER Fructis Гудбай посічені кінчики для усіх типів волосся. Він надовго збереже охайність волосся після стрижки. Унікальна формула відновлює волосся по всій довжині і захищає від зовнішніх впливів.

Шампунь GARNIER Fructis Гудбай посічені кінчики для усіх типів волосся

Наступний етап – кондиціонування. У погоні за об’ємом деякі дівчата не користуються кондиціонером, аби не робити волосся важчим. Але з Dove Advanced Hair Series легкість кисню ця проблема відпадає. Він ефективно зволожує волосся, одночасно даруючи об’єм і легкість.

Кондиціонер для волосся Dove Advanced Hair Series легкість кисню

Ще один важливий крок на шляху до здорового та блискучого волосся – олія для волосся. Наш фаворит L’Oréal Paris Elseve розкіш 6 олій для усіх типів волосся. Інтенсивно живить, захищає, відновлює і надає розкішного блиску.

Олія для волосся L’Oréal Paris Elseve розкіш 6 олій

Якщо щось з цього списку не подобається тобі або твоїй подрузі, заходь у Prostor та обирай з широкого асортименту що завгодно на свій смак.

Коментар
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована