Безкоштовна доставка в точки видачі!

7 способів змішувати косметику

7 способів змішувати косметику
Завантаження... 1522 перегляди 3 хвилин читання
7 способів змішувати косметику

Щоб виглядати на всі сто, зовсім не обов’язково мати усі косметичні новинки у своєму арсеналі. Іноді достатньо придбати універсальні засоби і навчитись змішувати їх. Так ти зекономиш місце в косметичці і отримаєш нову косметику, не витрачаючи зайвих грошей. Тому сьогодні розповідаємо про найбільш популярні способи змішування косметики.

 

Спосіб перший – щільний тон + живильний крем

Стійкий тональний крем може лягати на шкіру маскою і підкреслювати всі її нерівності. Якщо змішати його з живильним кремом, можна отримати легшу текстуру. Декілька тонких шарів приховають пігментацію, а макіяж все одно буде виглядати природно. Крім цього, зі звичайного тональника він перетвориться у чудовий засіб для догляду.

А якщо живильний крем замінити на зволожувальний, можна отримати ВВ-крем.

 

Спосіб другий – кольоровий пігмент + гель з алое

Якщо хочеться поекспериментувати з кольоровими стрілками, а купувати для цього новий тюбик не хочеться, то підійде такий спосіб. Каплю нашого улюбленого гелю з алое вера змішати з розсипчастим кольоровим пігментом. Така суміш рівно лягає, швидко сохне і чудово тримається.

Кольоровий пігмент можна замінити на блискітки, і тоді вийде трендова глітерна підводка.

 

Спосіб третій – гель для волосся + тіні

За допомогою гелю для волосся сильної фіксації та тіней можна зробити стійку туш для брів. На практиці такий засіб нічим не відрізняється від магазинного. Він чудово фарбує брови, розчісує та фіксує їх.

А якщо замінити гель на бальзам для губ, то отриманий засіб буде ще й живити шкіру.

Але не варто використовувати отриману суміш на віях, вона може викликати сильне подразнення слизової.

 

Спосіб четвертий – олівець для брів + консилер

Нанеси трохи олівця на руку і додай каплю консилера (або тонального крему). Так ти отримаєш засіб для скульптурування. По якості він буде нічим не гірший вже готового скульптора. Зате в косметичці звільниться трохи місця.

Замість олівця можна використовувати тінт для брів. Його навіть легше змішувати з консилером.

 

Спосіб п’ятий – помада + зволожувальний бальзам

Розтопи трохи матової помади і бальзаму для губ. Перелий в окрему баночку і отримаєш чудовий тінт для губ. Так у тебе буде насичений колір зі зволожувальним ефектом. Хіба не круто?

Замість помади можна використовувати яскраві тіні. А якщо замінити кольоровий пігмент на консилер, то можна вирівняти тон на сухих ділянках обличчя.

 

Спосіб шостий – рідка матова помада + металік

Багато рідких помад лягають нерівно. Це можна виправити нанесенням зверху тіней. Так покриття стане більш рівним і насиченим. І цей спосіб відкриє перед тобою ціле поле для експериментів. Під час змішування можна отримати безліч різноманітних цікавих відтінків.

Якщо взяти тіні з металевим ефектом, то і губи отримають бажане сяяння.

Для кращого нанесення потрібно спочатку використовувати зволожувальний бальзам для губ, потім помаду і дати їй зафіксуватись. А зверху акуратно вбити тіні подушечкою пальця.

 

Спосіб сьомий – хайлайтер + крем для тіла

Якщо випадково розбила хайлайтер, не поспішай засмучуватись і викидати його. Розкриши рештки засобу і змішай їх з кремом для тіла. Так ти отримаєш модний шимер для тіла з доглядовим ефектом. Стане у пригоді для надання блиску рукам, шиї та зоні декольте перед вечіркою.

Перед нанесенням обов’язково збовтай засіб, інакше блискітки осядуть.

А якщо все-таки хочеш просто зберегти хайлайтер, додай у розкрошений засіб зовсім трохи крему і поверни в оригінальну коробочку, гарненько втиснувши його.

Коментар
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована