Безкоштовна доставка в точки видачі!

10 мастхевів у весняній косметичці

10 мастхевів у весняній косметичці
Завантаження... 26 переглядів 3 хвилин читання
10 мастхевів у весняній косметичці

З початком весни дівчата все частіше виходять на прогулянки, збираються на зустрічі з подружками або нарешті вигулюють нові сукні на побаченнях. На зміну похмурим тонам приходять яскраві, життєрадісні кольори, а легке мерехтіння зі свіжим рум’янцем витісняє аристократичну блідість. Весна прийшла, а це означає, що настав час оновити свою косметичку.
Зрозуміло, що мати усі існуючі косметичні засоби неможливо, саме тому ми підібрали для тебе 10 мастхев-засобів, щоб ти сяяла навесні!

1. Тональний засіб з SPF
Сонечко вже починає балувати нас своїм теплом, але не варто забувати, що сонячне проміння, хоч і приємне, але може також бути небезпечним для шкіри обличчя. Якщо зимою ми активно намагались зволожити шкіру живильними кремами, то тепер заміняємо їх на легкі текстури із захисними SPF-фільтрами. Шкіра обов’язково повинна бути захищеною від УФ-випромінення, тому детально вивчи етикетку крему перед придбанням. SPF 2-5 або 6-11 буде цілком достатньо для ніжного весняного сонечка, однак якщо ж ти володарка світлої шкіри, рекомендуємо все-таки обирати захист 10-15.

 

Тональний крем "Ультрастійкий" 3в1 Eveline Cosmetics Art Professional Make Up



2. Мерехтлива бронзуюча пудра
Свіжіше та сяюче обличчя — що може бути краще навесні? Обирай відтінки з бронзаторами, що подарують ефект легкої засмаги, а також гарно виділять необхідні ділянки. Мерехтлива пудра підійде абсолютно будь-якому типу шкіри, але дуже важливо правильно підібрати відтінок.

 

 

Пудра-бронзатор для обличчя та тіла Lovely Sunny Matt



3. Кремові або рідкі рум’яна
Не дарма весна асоціюється у нас із квітами, ніжними ароматами і яскравими фарбами. І куди ж тут без рум’ян? Коли яскраве сонце може показувати всі недосконалості пресованих рум’ян, на заміну приходять кремові, рідкі або гелеві. Натуральний ефект гарантовано!

 

 

Рідкі рум'яна BOURJOIS HEALTHY MIX SORBET BLUSH



4. Матуючий праймер для обличчя
Коли сонце стає жаркішим, на допомогу тональній основі приходить усіма улюблений праймер. Потрібен він для того, щоб під жарким сонцем макіяж не плавився і не розтікався. Праймер ефективно візуально зменшує пори, матує шкіру та вирівнює рельєф, роблячи її гладенькою й ніжною.

 

 

Праймер для обличчя Lovely Camouflage Foundation



5. Водостійка туш для вій
Весна — чудовий привід помахати віями. Ідеальний варіант — туш, яка надає об’єм із розділенням вій. Водостійка формула дозволить не боятись палючого проміння або ж сліз щастя від раптово отриманого подарунка.

 

Туш для вій Eveline Extension Volume 4D водостійка


6. Зволожувальний бальзам для губ
Рівний тон обличчя, чиста і зволожена шкіра можуть бути зіпсовані сухими й потрісканими губами, тому просто необхідно придбати ідеальний зволожувальний бальзам. Сьогодні доступна неймовірна кількість смаків, запахів, текстур — обери свого фаворита. До того ж, сухі зневоднені губи не можуть виглядати гарно, та й нафарбувати їх помадою неможливо. Так що бальзам стане у пригоді протягом усього дня.

 

 

Бальзам для губ Maybelline New York Baby Lips Зволоження



7. Яскрава підводка для очей
Так, так, це не жарт! Підводка не обов’язково повинна бути чорною. Точніше, чорна підводка — мастхев всіх часів і сезонів, а ось яскраві кольори чудово підійдуть для весняного образу. Не бійся бути яскравою! Оціни свій образ, можливо, єдина деталь, якої не вистачає — саме яскрава підводка?

 

 

MAXI color підводка для очей Color Play



8. Матові тіні
Ми вже говорили про неймовірну кількість мерехтіння навесні, але саме тіні матових текстур і світлих відтінків завоювали наші серця. Світлі тіні прекрасно підкреслять колір очей та створять гармонію між мерехтінням і матовістю в макіяжі.

 

 

Палетка тіней для повік Wibo RHYTHM OF FREEDOM



9. Яскраві помади або блиски
Коли як не зараз? Час діставати з гардеробів яскраві блузи та сорочки й доповнювати образ яскравою помадою. Для прихильниць яскравості та оригінальності ми рекомендуємо помаду морквяного відтінку, вона вже точно не залишить нікого без уваги. Відтінок ідеально підійде для будь-якого кольору шкіри та волосся.

 

 

MAXI color блиск для губ Glam Cream Color



10. Свіжий аромат
Ну і звичайно ж для завершеного образу необхідний новий аромат. Найбільш весняні — квіткові з нотками бузку, тюльпану, вишні, конвалії, півонії. Також ефективно будуть звучати фруктові аромати зі свіжими нотами цитрусу.

 

 

Парфумована вода La Rive MOON
Коментар
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована