Безкоштовна доставка в точки видачі!

10 дієвих б’юті-засобів до 200 грн

10 дієвих б’юті-засобів до 200 грн
Завантаження... 23 перегляди 5 хвилини читання
10 дієвих б’юті-засобів до 200 грн

Якщо тобі раптом захотілось додати до звичного догляду за тілом та волоссям щось нове чи замінити засоби, які вже приїлись — не обов’язково витрачати на це мільйон з хвостиком :) Ось 10 дієвих засобів вартістю до 200 гривень, що допоможуть тобі у цьому:

1. Мультивітамінна маска для волосся Kallos
Найкращий захист — це профілактика, зокрема й для волосся. Адже щодня воно піддається великій кількості зовнішніх впливів, що послаблюють та пошкоджують його структуру. А найкраща профілактика для волосся — це регулярні маски!
Мультивітамінна маска від Kallos — справжня знахідка. До складу засобу входять екстракти женьшеню, апельсину, лимону та натуральне масло авокадо, які містять велику кількість вітамінів B3, B5, B6, C та E. Після змивання маски на волоссі залишається невагома прозора плівка, що захищає від УФ-променів та забезпечує термозахист. При регулярному використанні пасма стають більш міцними, гладенькими, додається природний блиск та об’єм біля коренів.

Маска для волосся «Multivitamin» Kallos


2. Масажний ролик для обличчя BIOAQUA
Такий б’юті-аксесуар зараз дуже популярний, і не дарма! Бо механічний масаж обличчя є однією з найбільш базових процедур, що попереджає перші ознаки старіння. А при регулярному масажі покращується колір та підвищується тонус шкіри.
Масажний ролик BIOAQUA виготовлений з натурального нефриту, ось що він робить при регулярному застосуванні: зменшує темні кола під очима та видимість перших ознак старіння, покращує колір шкіри… Нам продовжувати?:)

Масажний ролик для обличчя BIOAQUA


3. Міцелярна вода Garnier Skin Naturals
Міцелярка” від Garnier вже стала справжньою легендою та фаворитом багатьох дівчат. Її перевага у тому, що вона підходить для будь-якого типу шкіри, навіть для дуже чутливої та дбайливо очищає і заспокоює шкіру без зайвого тертя. До складу входять мікрочастинки — міцели, вони захоплюють забруднення і надлишки шкірного жиру, утримуючи їх усередині себе, забезпечуючи максимальний комфорт при очищенні. Тож якщо хочеш видаляти макіяж з обличчя, очей та губ без зайвих “сюрпризів” — тобі сюди.

 

Міцелярна вода Garnier Skin Naturals для всіх типів шкіри

4. Скраб для обличчя L'Oréal Paris
Запорука доглянутості та збереження молодості шкіри при домашньому догляді — дотримання схеми: очищення – тонізування – зволоження. А щоб ці кроки працювали краще, потрібно регулярно очищати шкіру обличчя за допомогою спеціального скрабу. Саме така процедура відповідає за ретельне очищення шкіри від різноманітних забруднень та ороговілих клітин, роблячи її гладенькою та красивою.
Скраб від L'Oréal Paris з гелевою текстурою створений спеціально для очищення нормальної та комбінованої шкіри. До його складу входять екстракти троянди та лотоса, що мають заспокійливі властивості.

Скраб для обличчя «Нескінченна свіжість» L'Oréal Paris


5. Oil еліксир для догляду за волоссям Gliss Kur
Додатковий догляд за пасмами у вигляді олії для волосся — справжній порятунок! Адже за допомогою всього декількох крапель такого засобу можна врятувати волосся від надмірної втрати вологи, посилити ріст волосся та попередити посічення кінчиків.
Олія для волосся від Gliss Kur містить у складі олію аргани і вітамін Е та ідеально підходить для дуже пошкодженого та сухого волосся. Ось чотири його основні дії: усуває сухість, відновлює, додає блиску та живить волосся.

 

Oil еліксир для догляду за волоссям Gliss Kur

6. Нічна маска для обличчя BIOAQUA
Про плюси нічної маски для обличчя можна розповідати вічно! На перший погляд вона робить те саме, що і її денні колеги — живить, зволожує та пом’якшує шкіру. Але весь секрет ховається у слові “нічна”, бо саме період з 11 вечора до 5 ранку вважається часом оновлення клітин шкіри.
Нічна колагенова маска Pigskin Collagen від BIOAQUA — ефективний засіб проти старіння шкіри. Вона сприяє активному зволоженню і живленню та постачає у шкіру вітаміни та амінокислоти, завдяки яким формується природний колаген. Також маска містить близько 50% вже готового колагену, що несе подвійний вплив, забезпечуючи шкірі еластичність.

 

Нічна маска для обличчя з колагеном BIOAQUA

7. Крем для шкіри навколо очей Eveline
Шкіра навколо очей тонкіша та більш ніжна, ніж на іншій частині обличчя, а відповідно й старіє швидше. Саме тому цій зоні потрібен окремий дбайливий догляд.
Крем для шкіри навколо очей Gold Lift Expert від Eveline підвищує щільність шкіри та створює ефект ліфтингу, завдяки Anti-Age комплексу у складі. Також засіб покращує обмін речовин у клітинах шкіри, розгладжує зморшки зсередини та робить шкіру гладенькою та пружною.

 

Золотий крем для шкіри навколо очей Eveline

8. Термозахист для волосся Nivea
Засіб для термозахисту повинен бути твоїм мастхевом під укладання волосся! Він потрібен для нейтралізації шкідливого впливу висок температур на пасма. Просто уяви: прилади для укладання нагріваються до 95-170 °C, а вже при 130 °C відбувається пошкодження волосся. Його пігменти втрачають колір, руйнуються білки кератину, які відповідають за еластичність, травмується зовнішня кутикула та випаровується волога зсередини волосся.
Спрей-основа для укладання від Nivea захищає волосся від пошкоджень при температурі до 220 °C та запобігає негативним наслідкам укладання. Адже краще попередити проблему, ніж потім боротися з нею :)

Спрей-основа для укладання волосся Nivea

9. Скраб для тіла BIOAQUA
Щоб твоя шкіра сяяла, базовий догляд за нею повинен включати регулярне скрабування тіла. А коли скраб містить у складі мигдалеву олію, процедура перетворюється на справжню ароматерапію. Так-так, ми говоримо саме про засіб від BIOAQUA з екстрактом абрикосу та мигдалевою олією у складі. Ніжний гелевий скраб з відлущувальними частинками дбайливо допомагає позбутися ороговілих клітин, покращуючи тонус шкіри, а мигдальна олія, живить і захищає шкіру та уповільнює процес старіння.

Скраб для тіла «Almond Bright Skin» BIOAQUA

10. Лосьйон для тіла Johnson's
Лосьйон для тіла — саме той засіб, що сприяє швидкому відновленню шкіри після миття та підійде навіть для найбільш чутливої шкіри, через м’яку і ніжну текстуру.
Засіб від Johnson's з екстрактом гранату та маслом каріте, що має живильну дію, активно зволожує шкіру, надаючи їй здоровий вигляд, пом’якшує та зволожує на 24 години.

Лосьйон для тіла «Vita Rich» з екстрактом квітки гранату Johnson's
Коментар
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована